Izstāžu zālē "Rīgas mākslas telpa" notiks Vijas Vētras radošais vakars

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst. 18 Rīgas pilsētas izstāžu zālē "Rīgas mākslas telpa" tiks atklāta indiešu deju dejotājas un horeogrāfes Vijas Vētras izstāde "Krāsu dejas. Gariņi" un notiks radošais vakars ar mākslinieci.

Izstāde būs apskatāma no 11.jūnija līdz 13.jūnijam, informēja Rīgas Kultūras aģentūras mārketinga vadītājs Ivars Jakovels.

Kā pastāstīja Jakovels, izstādē apmeklētājiem būs iespēja apskatīt mākslinieces akvareļus un autortehnikā veidotus darbus, kuru nosaukums ir "Gariņi". Izstādes laikā būs iespējams noskatīties arī režisores Ināras Kolmanes filmu "Vijaya", kas tapusi filmu studijā "Deviņi".

Vētras jubilejas koncerts "Dzīve dejā" notiks 18.jūnijā plkst. 19 koncertzālē "Ave Sol". Koncertā piedalīsies Vētras vadītā deju grupa "Rituāls", vokālā grupa "Putni", kā arī citi mūziķi un mākslinieki.

Rīgas pilsētas izstāžu zāle "Rīgas mākslas telpa" ir daudzfunkcionāla laikmetīgās mākslas telpa, kas savā darbībā tiecas ne vien uz laikmetīgas vizuālās mākslas reprezentāciju, bet arī uz pasaules līmeņa mākslas projektu producēšanu un ar to saistīto organizatorisko pasākumu veikšanu. Tā atrodas pazemes telpās zem centrālā Rīgas laukuma - Rātslaukuma - un ir viena no Rīgas pašvaldības aģentūras "Rīgas kultūras aģentūra" institūcijām līdzās kinoteātrim "Rīga" un Jūgendstila centram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu