Vūpija Goldberga sāk medicīniskās marihuānas produktu ražošanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises jaunā produktu līnija ietver vannas līdzekļus un remdinošus balzamus sievietēm sāpju atvieglošanai, raksta «The Independent»

Šo produktu mērķis ir atvieglot menstruālās sāpes. Aktrise metusies uz vienu roku ar «marihuānas industrijas veterāni» Maju Elizabeti (Maya Elisabeth), kura vada medicīniskās marihuānas uzņēmumu. 60 gadus vecā Goldberga apgalvo, ka produkti ir ideāli piemēroti sievietēm, kuras nevēlas smēķēt vai apreibināties, lai atvieglotu sāpes.

Viņa ir viena no slavenībām, kuras sākušas ar marihuānu saistītu biznesu pēc tam, kad tā vairākos štatos tikusi dekriminalizēta. Viens no tiem ir, piemēram, reperis Snoop Dogg.

«Ja tu nevēlies apreibināties, tad šis produkts ir specializēts tieši, lai atbrīvotos no diskomforta,» viņa pastāstījusi medijiem. «Smēķēt zāli nav nekas traks, taču lielākā daļa cilvēku pēc tam nespēj strādāt. Savukārt šos līdzekļus tu vari nēsāt līdzi somiņā. Uzziest uz sava vēdera un muguras lejasdaļas darbā, savukārt, atgriežoties mājās, ieiet sāpes remdinošā vannā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu