Markus Riva diemžēl neuzvar šovā «Хочу к Меладзе»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Dziedātājs Markus Riva jau vairākus mēnešus sacentās par iespēju iekļūt jaunajā mūzikas producenta un dziesmu autora Konstantīna Meladzes grupā «M Band». Diemžēl viņam nepaveicās.

Markus Riva nokļuva līdz pat finālam un par spīti savai vājajai krievu valodai spēja apburt visus ar savu šarmu, smaidu, vēlmi mācīties un attīstīties.

Šova laikā puisis pat piecpadsmit minūšu laikā iemācījās dziedāt ukraiņu valodā un uzstājās uz skatuves, rādot pārliecinošu sniegumu.

Konstantīns Meladze visu šova laiku nepārtraukti mainīja puišus, liekot tiem ceļot no vienas grupas uz otru, līdz beigu beigās radīja divas vienlīdz spēcīgas apvienības, kuras sacentās par uzvaru.

Uzvaras laurus sīvā cīņā plūca Sergeja Lazareva vadītā puišu grupa, atstājot otrajā vietā Annas Sedakovas grupu.

Pirmā vieta saņēma 53% skatītāju balsu, bet otrās vietas ieguvēji 47%, uzvaru izšķīra nieka pāris procenti.

«Šis projekts man dāvāja pāris brīnišķīgus mēnešus, kuru laikā varēju strādāt un sarunāties ar māksliniekiem, kurus klausos, kurus cienu, bet galvenais - parādīja viņu patiesās, cilvēcīgās īpašības,» tā Markus Riva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu