"Radio SWH" pievienosies LNT "seja" Liene Bērziņa (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Radio SWH" ēterā katru sestdienu no plkst. 8 līdz plkst. 11 būs dzirdams jauns raidījums sievietēm "Vladis klausās sievietēs", kura vadītāji būs Vladis Goldbergs un Liene Bērziņa, kura pirms nesenās apprecēšanās bija plašāk pazīstama kā Liene Zostiņa.

Raidījums lutinās sievietes ar tīkamiem tematiem un sirdslietām - par ikdienu, svētkiem, darbu un atpūtu, dzīvesstilu, skaistumu, veselību, ģimeni un attiecībām, neaizmirstot, ka katras dzīvē noteikti ir arī kāds vīrietis.

Par tēmām un informāciju, kā arī par studijas viesiem rūpēsies portāla "Sieviešu klubs" speciālistes.

Raidījuma laikā paredzētas gan diskusijas par sievietēm svarīgām tēmām ar pieaicinātiem studijas viesiem - ekspertiem, gan dažādi konkursi un temati,

kuros sievietes varēs aktīvi iesaistīties, zvanot uz ētera studiju.

"Sestdienās mūs klausās ne tik vien sievietes, bet arī pulka daudz vīriešu, kuriem, domājams, ir tikpat daudz jautājumu par viņu mīļotajām sievietēm. Jo viņi uzskata (un nereti pamatoti!), ka sievietes veikalos, frizētavās, fitnesa klubos un citur pavadīto laiku velta viņiem. Citiem vārdiem sakot – sieviete vīrietim gan sniedza čūskas ieteikto ābolu, bet vīrietis ar lielu prieku to ņēma pretī. Tādēļ mēs ticam, ka abu dzimumu auditorijai sestdienu rīts būs pievilcīgs un savstarpēji motivējošs. Tāpēc paša raidījuma laikā vīriešu intereses godam centīšos pārstāvēt es, Vladis Goldbergs," teikts "Radio SWH" paziņojumā.

"Iesaistīšanās šajā radio raidījumā, pirmkārt, ir pozitīvs izaicinājums man pašai, televīzijas pieredze man noteikti palīdzēs. Esmu priecīga par iesaistīšanos šajā projektā, jo pati esmu jauna sieviete, kas alkst uzzināt daudz jauna. Es ticu uzskatam: ja sieviete ir laimīga, tad arī visi citi viņai apkārt ir laimīgi, un man prieks, ka sestdienu rītos varēšu dalīties uzzinātajā ar raidījuma klausītājām un tādējādi sniegt gan informatīvu, gan pozitīvu emociju devu brīvdienu rītam," pārliecināta jaunā raidījuma vadītāja Liene Bērziņa.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu