"Humora atvasara" Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

VEF Kultūras pilī  koncertuzvedumā  „Humora atvasara” Andra Baltača vadītā grupa "Baltie lāči" sniedza saviem klausītājiem pirmo ieskatu jaunajā programmā „Čan gall”, kas latviski nozīmē "Dziedošie gaiļi".

„Baltie lāči” ir Latvijas populārākā šlāgergrupa, kura trīs gadus pēc kārtas ieguvusi pirmo vietu LTV konkursā „Latvijas šlāgeraptauja”. Jaunajā programmā "Čan gall" piedalās arī TV šova „Zvaigžņu lietus” uzvarētājs Nikolā Roldāns un grupas taustiņinstrumentālists Einārs Lipskis. Programmu Ziemassvētku laikā paredzēts izdot arī CD formātā. Tajā ir iekļautas jautras, humoristiskas dziesmas no dažādu tautu repertuāra ar latviskotiem tekstiem, kas varētu īsti iederēties gan ballītēs, gan citās svētku reizēs. Īpaši šai programmai Andris Baltacis ir apguvis mandolīnas spēli, bet Nikolā Roldāns ir krietni paplašinājis savu latviešu un lietuviešu valodas krājumu.

Koncertuzvedumā "Humora atvasara" piedalās arī aktrise Indra Burkovska, kura ir izveidojusi parodijas par Tatjanu Ždanoku, Allu Pugačovu, kā arī skolotāju, kas pārprofilējusies par astroloģi - Šausmu Nākotni. Šovā turpina piedalīties Zane Daudziņa, atveidojot no Losandželosas atbraukušo Laimi Kalns-Kalniņš, kā arī mūsu veselības ministri Baibu Rozentāli. Humora šova sieviešu tēlu galeriju kuplina Daiņa Porganta un Jāņa Jarāna atveidotās Mildiņa un Skaidrīte, kuras vada improvizētu vēlējumu koncertu "Daudz naudas!".

"Humora atvasaras" koncerti notiks 24.septembrī Liepājā, 27.septembrī Valmierā, 3.oktobrī Tukumā un 13.novembrī Ogrē. Humora šova veidotāji, radošā apvienība "Meistaru teātris", cer attīstīt Latvijā jaunu tradīciju, katru sezonu piedāvājot jaunu šovu, attiecīgi - Humora Ziema, Pavasaris un Vasara, kurā tiktu iesaistīti aizvien jauni izpildītāji, attīstīti jau izveidotie tēli un radīti jauni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu