«Staigājošo miroņu» 6. sezonas noslēgums solās būt baisākais seriāla vēsturē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Seriāla «Staigājošie miroņi» 6. sezonas noslēgums būs baisākais, tumšākais un postošākais visā zombiju sāgas vēsturē, izklaides vietnei «The Wrap» atklājis aktieris Endrjū Linkolns, kurš atveido galveno varoni Riku Graimsu.

Linkolns stāsta, ka pēc fināla sērijas scenārija izlasīšanas viņš sajuties tik slikti, ka

pamodies naktī no murgiem un nokavējis darbu.

«Es sajutos šausmīgi, kad izlasīju scenāriju. Sešu gadu laikā, kopš strādāju pie «Staigājošajiem miroņiem», es pirmo reizi neierados darbā laikā, jo pamodos nakts vidū un vairs nevarēju aizmigt. Biju ļoti dusmīgs un neapmierināts,» pauž aktieris.

Savukārt aktrise Lorīna Kohana, kas tēlo vienu no galvenajām varonēm Megiju Grīnu, atzīst, ka

«Staigājošo miroņu» fināla filmēšana bijusi grūtākā viņas dzīvē.
Foto: twitter.com

«Es nekad nebiju iedomājusies, ka aktierim var būt tāda pieredze. Endrjū stāsta, ka nokavējis darbu, bet es negribēju iet uz darbu tajā dienā, [kad filmēja seriāla noslēdzošo sēriju]. Bija vajadzīgs patiešām ilgs laiks, lai visi [aktieru ansamblis] atgūtos pēc fināla,» stāsta Megijas lomas atveidotāja.

Sagaidāms, ka 6. sezonas noslēgumā seriālā sāks darboties Vašingtonas izdzīvotāju grupas vadītājs ļaundaris Negans - viens no tēliem Roberta Kirkmana komiksu grāmatā, pēc kuras motīviem tiek veidots seriāls. Ļoti ticami, ka tieši Negana parādīšanās padarīs seriāla 6. sezonas finālu īpaši šausminošu.

Ja seriāla veidotāji vadīsies pēc komiksa sižeta, tad dzīvību sezonas noslēgumā zaudēs viens no skatītāju iemīļotākajiem tēliem - Glens Rī, kurš ir nepieciešamo piederumu piegādātājs Atlantas izdzīvotāju grupai.

Komiksā Negans nogalina Glenu, iesitot viņam pa galvu ar beisbola nūju, kas aptīta ar dzeloņstieplēm.

Ļaundaris atņem Glenam dzīvību Rika, Megijas, Karla, Sofijas un Mišonas acu priekšā, lai demonstrētu savu varu.

Glena nāves dēļ starp izdzīvotāju grupām sākas karš. Vai šāds pavērsiens notiks arī seriālā?

Foto: publicitātes

Turklāt pastāv iespēja, ka bojā ies arī vairāki citi varoņi, tostarp skatītāju favorīts - medību, izsekošanas un navigācijas eksperts Derils Diksons, ko atveido aktieris Normans Rīduss.

Derils brīnumainā kārtā līdz šim ir izdzīvojis dažādās bīstamās situācijās, taču Negana ienākšana seriālā rada atbilstošu vidi, lai dzīvību zaudētu varonis, kas šķitis neievainojams. Pilnībā iespējams arī, ka seriāla veidotāji «liks mirt» nevis Glenam, bet gan Derilam, vēsta vietne «idigitaltimes».

Kā pavērsīsies notikumi un varoņu likteņi zombiju apsēstajā pasaulē? Skaties seriāla «Staigājošie miroņi» noslēdzošo sēriju, pirmdien, 4.aprīlī, plkst. 22.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu