Markus Riva iekļūst šova «Хочу к Меладзе» finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Dziedātājs Markus Riva ir sasniedzis lielākos panākumus, kādi jebkad ir izdevušies kādam no Latvijas māksliniekiem, dodoties piedalīties ārzemju televīzijas šovā. Mākslinieks ir iekļuvis televīzijas šova «Хочу к Меладзе» (Gribu pie Meladzes) finālā, kurā sacentīsies tikai ar Sergeja Lazareva izveidoto grupu.

16.novembra vakarā norisinājās televīzijas projekta «Хочу к Меладзе» pusfināls, kurā piedalījās arī dziedātāja Markus Rivas grupa. Jaunieši uzstājās godam, piecēla kājās visu zāli un iekļuva šova finālā.

Raidījuma sākumā īpašu uzmanību izpelnījās dziedātājs Markus Riva, šoreiz gan ne saistībā ar ārējo veidolu, bet kādu ļoti emocionālu stāstu. Markus pastāstīja, ka dzīvē ir gan Markus Riva, gan Miķelis Ļaksa, kas ir puiša īstais vārds.

Markus pastāstīja, ka vārds Miķelis un enkura tetovējums uz krūts ir vienīgās lietas, kuras viņam palikušas no tēva, kurš aizgājis no šīs pasaules, kad puisim bija vien nieka deviņi mēneši.

Dziedātājas Annas Sedokovas komanda izpildīja dziedātājas Allas Pugačovas balādi «Нас бьют, мы летаем» (Mūs sit, mēs lidojam).

Mākslinieki saņēma pārbaudījumu no šova režisoriem, viņiem tika izslēgts pavadījums, tas notika tieši mirklī, kad dziedāt bija jāsāk mūsu pašu Markum. Puisis neapjuka, bet turpināja dziedāt a capella manierē, kam sekoja pārējie grupas biedri.Tieši dziedāšana bez pavadījuma izraisīja lielākos aplausus šova vēsturē, cilvēki cēlās kājās un atbalstīja māksliniekus.

Pēc uzstāšanās Konstantīns Meladze paziņoja, ka tieši Markus Riva īpaši izcēlies šajā priekšnesumā, padarot to par dienas labāko uzstāšanos.

Foto: Ekrānšāviņš

Pēc pirmā priekšnesuma šovu pameta džokera komanda, puiši, kurus šovā nepārstāvēja neviena krievu estrādes zvaigzne.

Līdz ar to šovā palika vairs tikai trīs grupas - Annas Sedokovas, Polinas Gagarinas un Sergeja Lazareva kolektīvi.

Otrajā raundā grupas uzstājās kopā ar Krievijā populārām grupām un šovu nācās pamest Polinas Gagarinas grupai.

Trešajā raundā māksliniekiem bija jāuzstājas kopā ar pašu Konstantīnu Meladzi. Dziesmu, kura būs jāizpilda, puiši uzzināja, tikai atrodoties uz skatuves. Markus un viņa komandas sniegums bija lielisks.

Pēc priekšnesuma vietām tika samainīti divi dalībnieki, bet Markus palika Annas Sedokovas komandā un finālā sacentīsies ar Sergeja Lazareva komandu. Uzvarētāju noteiks skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu