Latvijā atzīti mūziķi ar savām dziesmām saka paldies, piedaloties akcijā «Lūdzu, atnāc»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrajās Lieldienās televīzijas kanāls «Rīga TV24» rīkoja īpašu koncertu, ar kuru pateicās ikvienam, kurš ziedoja līdzekļus grupas «The Hobos» līdera Rolanda Baloža-Ūdra jeb Ūdrīša atveseļošanās procesam.

Kā zināms, 17. janvāra pēcpusdienā notika satiksmes negadījums, kurā smagas traumas guva grupas «The Hobos» līderis, dzejnieks, komponists, bērnu dziesmu un pasaku autors Rolands Balodis-Ūdris.

Lai varētu nodrošināt Ūdrīša rehabilitāciju, viņa ģimene un draugi sadarbībā ar «ziedot.lv» sāka ziedojumu vākšanas kampaņu.

Mūziķa pirmajam rehabilitācijas posmam nepieciešamie līdzekļi tika saziedoti diennakts laikā.

Šāda iedzīvotāju atsaucība nepalika nepamanīta, tika rīkots koncerts ar nosaukumu «Lūdzu, atnāc», kuru klātienē varēja vērot ikviens interesents, tāpat arī pie televīzijas ekrāniem bija iespēja vērot tiešraidi.

Dažādi mūziķi piedalījās pateicības akcijā, lai tādā veidā atbalstītu mūziķi, viņa ģimeni, fanus, draugus, kā arī ikvienu, kurš veltīja savu laiku, līdzekļus, lai palīdzētu.

Šī bija reize, kad mākslinieki, nodziedājuši savas dziesmas, nesteidza pamest omulīgās pasākuma telpas, bet labprāt uzkavējās televīzijas kafejnīcā, klausījās pārējo koncertu un izteica labas domas, minējumus par Ūdrīša atveseļošanos.

Koncertu apmeklēja Andris Kivičs, dziedātājs Linga, grupa «Prāta vētra», grupa «Otra puse», grupa «Jumprava», dziedātājs Ralfs Eilands, televīzijas sejas Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu