Gvena Stefani pirmo reizi iekaro ASV topa 1. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Gvenas Stefani (Gwen Stefani) jaunākais albums «This is What the Truth Feels Like», kas ir pirmais «No Doubt» dziedātājas soloieraksts pēc desmit gadu pārtraukuma, iekarojis pieprasītāko ASV albumu topa «Billboard 200» pirmo vietu, ziņo «billboard.com».

46 gadus vecās dziedātājas trešais soloalbums «This is What the Truth Feels Like» (Interscope Records) nedēļas griezumā pārdots 84 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

Šis ir Gvenas pirmais panākums kā solomāksliniecei, tiesa, pārdošanas apjomi ir stipri mazāki nekā iepriekšējiem diviem albumiem.

2006. gada «The Sweet Escape» debitēja 3. vietā ar 243 000 pārdotām kopijām, bet 2004. gada «Love. Angel. Music. Baby» startēja 5. vietā ar 309 000 kopiju.

2. vietā talantu šova «The Voice» uzvarētājs Džordans Smits (Jordan Smith) ar «Something Beautiful» (54 000).

3. vietā barbadosiešu dziedātājas Rianas (Rihanna) jaunais albums «Anti» (52 000).

Britu dziedātājas Adeles ieraksts «25» noslīdējis uz 4. vietu (51 000), bet Džastina Bībera (Justin Bieber) «Purpose» - uz 5. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu