Slēpošanas sezonas izskaņā vairs nav lielas intereses par ziemas prieku baudīšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Lai gan vēl šodien, Pirmajās Lieldienās, slēpotgribētājiem un ziemas prieku baudītājiem ir atvērtas vairākas trases un kalni Latvijā, iedzīvotāju interese par ziemas prieku baudīšanu ir ievērojami samazinājusies, apliecināja vairāki kalnu un trašu pakalpojumu nodrošinātāji.

Kā skaidroja «Kaķīškalns» pārstāvji, interesentu skaits par slēpošanas iespējām šodien ir salīdzinoši zems un uz kalna ir vien pāris cilvēku. Līdzīga situācija esot arī «Žagarkalnā», kur cilvēki vēl baudot ziemas priekus, taču «neviens kalnu apkārt vairs negāž».

Tikmēr kompleksā «Gaiziņš» norādīja, ka ziemas prieku baudītāji steidz pēdējās dienās paveikt vēl neizdarīto. Uz kalna esot gan slēpotāji, gan tie, kuri vizinās ar kamerām. «Tomēr sezona sāk noslēgties arī šeit, tas ir redzams,» sacīja kompleksa «Gaiziņš» pārstāvji.

Kā iepriekš atzīmēja «Žagarkalna» pārstāvis Vadims Kameņevs, šī nedēļas nogale varētu būt pēdējā šajā 2015./2016.gada ziemas sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu