"F... You" paliek savā vietā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Viens no jautrākajiem pēdējo mēnešu popmūzikas singliem - amerikāņu dueta "Gnarls Barkley" dziedošās balss - vokālista Sīlo (Cee-Lo) "F**k You" - jau otro nedēļu pēc kārtas saglabājis 1.vietu Lielbritānijas singlu top40, ziņo ārvalstu prese. Robija Viljamsa (Robbie William) izlase triumfē albumu konkurencē.

Savulaik 1990. gadu vidū viena no Goodie Mob dalībniekiem, Sīlo singls ir bijis pieprasītāks gan par dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) lirisko "Just The Way You Are (Amazing)", gan par jaunā deju mūzikas projekta Duck Sauce (DJ Armand Van Helden + A-Trak) jaunāko grāvēju "Barbra Streisand".

Jāpiebilst, ka Sīlo jaunais studijas albums "The Lady Killer" izdevniecības "Elektra Records" apgādā gaidāms 9.novembrī.

Britu talantu šova "The X Factor" uzvarētājs Džo Makelderijs (Joe McElderry) - tas pats, kurš 2008.gada Ziemassvētkos piekāpās grupai "Rage Against The Machine" Apvienotās Karalistes Ziemassvētku singlu topā, ar jaunāko dziesmu "Ambitions" debitē 6.vietā.

Savukārt 19 gadus vecā britu popzvaigzne Piksija Lota (Pixie Lott) pēc vairākiem veiksmīgiem debijas albuma singliem "Mama Do (Uh Oh Uh Oh)" un "Boys and Girls", šonedēļ topā atgriežas tikai 12.vietā ar jaunāko "Broken Arrow" (skat. video), kas ir pārizdotā debijas albuma bonuss.

Jauns singls arī kanādiešu dziedātājam Maiklam Bublē (Michael Bublé). "Hollywood" kā jaunums pirmajā nedēļā uzkāpis līdz 17.vietai. Arī šis singls ir kā veiksmīgā studijas albuma "Crazy Love" pārizdotās versijas bonuss.

Savukārt albumu topā šoreiz labāko dziesmu izlase.

Grupas "Take That" bijušā dziedātāja Robija Viljamsa lielāko hitu izlase "In and Out of Consciousness - - The Greatest Hits 1990-2010" nonākusi Lielbritānijas albumu topa pašā virsotnē. Kā liecina dubultalbuma nosaukums, tas aptver Viljamsa karjeru no 1990. līdz 2010.gadam. Izlasē  dzirdami tādi hiti kā "Angels", "Let Met Entertain You", "Everything Change", kā arī dueti ar Nikolu Kidmenu, Kailiju Minogu un grupu "Pet Shop Boys". Bez jau pazīstamajām dziesmām albumā ir arī divi jauni skaņdarbi, ko Viljamss ierakstījis ar savu bijušo grupas biedru Geriju Bārlovu.

Atgādinām, ka Robijs Viljamss un viņa vecā grupa "Take That" nākamajā vasarā plāno doties kopīgā koncertturnejā, tomēr atkalapvienošanās, visticamāk, būs īslaicīga. Viljamss aizgāja no grupas 1995.gadā. Pēc gada grupa izjuka, taču 2005.gadā pārējie dziedātāji no jauna apvienojās. Pēdējais grupas albums, pie kura visi grupas dalībnieki strādāja kopā, bija 1995.gada disks "Nobody Else".

3.vietā jauns popmūzikas veterāna Klifa Ričarda (Cliff Richard) jeb īstajā vārdā Harija Veba svinga albums "Bold As Brass".

Dabstepa superprojekts "Magnetic Man" debitē 5.vietā, bet skotu orķestris Belle & Sebastian - numur 8.

Top10 albumi:

1. Robbie Williams - 'In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990 - 2010'

2. Tinie Tempah - 'Disc-Overy'

3. Cliff Richard - 'Bold As Brass'

4. The Script - 'Science & Faith'

5. Magnetic Man - 'Magnetic Man'

6. Mumford & Sons - 'Sigh No More'

7. Plan B - 'The Defamation Of Strickland Banks'

8. Belle and Sebastian - 'Write About Love'

9. Alter Bridge - 'AB III'

10. Phil Collins - 'Going Back'

Top10 singli:

1. Cee Lo Green - 'Forget You'

2. Bruno Mars - 'Just The Way You Are (Amazing)'

3. Duck Sauce - 'Barbra Streisand'

4. Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah Miami 2 Ibiza

5. Tinie Tempah - 'Written In The Stars' (feat. Eric Turner)

6. Joe McElderry -'Ambitions'

7. Robbie Williams & Gary Barlow - 'Shame

8. Labrinth - 'Let The Sun Shine'

9. Mike Posner - 'Cooler Than Me'

10. Usher - 'DJ Got Us Falling In Love' (feat. Pitbull)

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu