Nemarinē ideju, radi no tās video! (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Radio 101

Konkursam „Nemarinē ideju, radio no tās video” noteikts pirmās nedēļas uzvarētājs!

Hei, hei! Konkursa pirmā nedēļa noslēgusies un varam ar prieku paziņot nedēļas uzvarētāju! Lai gan cīņa par uzvaru pirmajā nedēļā nebija diez ko sīva, iesūtītie klipi pārsteidza ar savu dažādo redzējumu par tēmu „marinēt  var visu”, gan sākot ar ideju -  „ nemarinē sevi”, līdz pat visaptverošajai -  „nemarinē dzīvi”. Un lūk, arī pirmās nedēļas uzvarētājs – īsfilma  „Nemarinē sevi”.

Tiem, kuriem ideju vēl pārpārēm, bet nepaspēja tās realizēt, ir iespēja pieteikt savu īsfilmiņu konkursam vēl šonedēļ, sūtot uz e-pastu: toms@radio101.lv un marinetvarvisu@gmail.com  Otrās nedēļas uzvarētāju noteiksim 29.oktobrī ! Nenokavē! Tevi gaida balva 101 Ls. Nemarinē ideju, radi no tās video!

Ikgadējās marinēšanas sezonas ietvaros sadarbībā ar „Radio 101” tiek organizēts radošo Viral Art  īsfilmu konkurss. Konkursa ideja ir video īsfilmiņā apspēlēt Latvijas virtuvēs gadu desmitiem koptās marinēšanas tradīcijas - draudzīgi pajokojot un aicinot sabiedrību aizdomāties  par šo tik stabili savu nozīmi saglabājušo tradīciju.

Notver  īsto stāstu jeb piedzīvojumu par marinēšanas tēmu, izveido līdz pāris minūtēm garu īsfilmu, nofilmē  to  un piesaki konkursam. Nemarinē ideju, radi no tās video! Piedalies konkursā "Marinēt var VISU .." un sūti savu video (vai saiti uz tā YouTube vietni) līdz 29. oktobrim uz  e-pastu: toms@radio101.lv vai marinetvarvisu@gmail.com.

 Uzvarētāji, kas iegūs balvā 101 Ls, tiks noskaidroti divas reizes - 22. un 29. oktobrī. Labāko nedēļas video noteiks divās kārtās – sākotnējo top 5 veidos skatītāju un klausītāju balsojums Radio 101 mājas lapā un no šiem pieciem balvu ieguvēju izvēlēsies Radio 101 dīdžeji atklātā balsojumā.

Seko konkursam no 18.oktobra, klausoties Radio 101 darba dienās no plkst. 19.00 - 22.00, vairāk informāciju par konkursu meklē www.radio101.lv konkursu sadaļā, bet iedvesmai noskaties, ko un kā marinē citi: www.marinet.lv.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu