Pēc sešu mēnešu laulības šķiras Kurta Kobeina meita

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūziķu Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas meita Frānsisa Bīna Kobeina pieprasījusi šķiršanos no vīra Jesajas Silvas, ar kuru ir precēta mazāk nekā sešus mēnešus.

23 gadus vecā Kobeina pagājušā gada septembrī slepus apprecējās ar 31 gadu veco grupas «The Eeries» solistu Silvu.

Taču slavenību tenku vietne TMZ ieguvusi tiesas dokumentus, kuros jauniete lūdz šķirt laulību. Viņa gatava Silvam maksāt uzturlīdzekļus, taču ne no Kobeina atstātā mantojuma. Tiek lēsts, ka Kobeina atstātā bagātība esot ap 450 miljoniem ASV dolāru (403 miljoniem eiro).

Kobeinas un Silvas attiecības pirms kāzām ilga piecus gadus.

Nelielajā laulību ceremonijā bija apmēram 15 viesu, bet to vidū nebija līgavas mātes Lovas.

«Kortnijai ļoti patīk Jesaja, taču viņa pārdzīvoja, ka Frānsisa viņai nepateica par kāzām,» pārraidei «E!News» teica vārdā nenosaukts informācijas avots. «Frānsisa viņai piezvanīja tikai pēc tam, bet viņa saprot meitas lēmumu. Frānsisas dzīvē vajag vīrieti, un viņa vienmēr tiekusies pēc stabilitātes. To viņa atrada Jesajā.»

Frānsisa Bīna Kobeina bija divus gadus veca, kad grandžroka grupas «Nirvana» solists Kurts Kobeins izdarīja pašnāvību. Viņas attiecības ar Lovu bijušas sarežģītas, taču pēdējos dažos gados viņas šķita satuvinājušās. Māte un meita darbojās biogrāfiskajā filmā «Kurt Cobain: Montage of Heck», kā arī Lova sociālajos tīklos atstāja mīlestības pilnas ziņas meitai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu