Parisa Hiltone vēlas kļūt par māti (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amīšu dzeltenās preses slavenība Parisa Hiltone vēlas bērnu un ir pārliecināta, ka būs laba māte, jo viņai pieder daudz dzīvnieku.

Viesnīcas īpašnieku mantiniece paziņoja, ka vēlas pēc iespējas drīzāk kļūt grūta, jo šā gada sākumā par māti kļuva viņas draudzene un realitātes šova "Simple Life" kolēģe Nikola Ričija.

Turklāt Hiltone uzskata, ka būs laba māte, jo viņa izaudzinājusi daudzus dažādus dzīvniekus, tostarp balto sesku, šinšillu, kinkažū un vairāk nekā desmit suņus. "Man ir daudzi skaisti dzīvnieki, kurus es pieskatu un par kuriem rūpējos, tādēļ domāju, ka es varētu dot ļoti daudz saviem bērniem," sacīja Hiltone.

Divdesmit septiņus gadus vecā skandāliste šobrīd satiekas ar popgrupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu, Ričijas bērna tēva Džoela Madena dvīņubrāli.

Ņemot vērā, ka viens no meitenes Parisas suņiem savulaik pazuda, salīdzinājums nav uztverams nopietni, turklāt cik dienu gadā viņa pavada mājās? Acīmredzot Holivudas dzeltenā prese ir kāri aprijusi kādu izteikumu no burziņu meitenes mutes par to, cik jauki ir būt mātei. Vai drīzāk - cik jauki ir skatīties, kā citi rūpējas par savu mazuli. Ha!

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu