Foto: ASV armijas veterānu koncerts pulcē 800 000

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Simtiem tūkstoši cilvēku otrdien ieradās uz bezmaksas koncertu par godu ASV armijas veterāniem, kurā uzstājās rokmūziķis Brūss Springstīns, dziedātāja Riana un reperis Eminems. Veterānu dienas koncerts norisinājās Nacionālajā alejā, kas atrodas Vašingtonas sirdī.

Uz koncertu bija ieradušies aptuveni 800 000 skatītāju. Daudzi apmeklētāji valkāja civilo apģērbu, bet citi bija ieradušies formastērpos.

Eminems uzstājās ar dziesmu «Guts Over Fear».

«Paldies par jūsu uzupurēšanos,» Eminems teica pasākuma viesiem.

Koncertā vēl uzstājās rokgrupa «The Black Keys», kantrimūzikas dziedātāja Kerija Andervuda, grupas «Foo Fighters» solists Deivs Grols, smagā metāla grupa «Metallica» un folkmūzikas apvienība «Zac Brown Band». Uz skatuves kāpa arī aktieri Merila Strīpa, Braiens Krenstons un Džeks Bleks, bet Rīsa Viterspūna, Vils Smits un Stīvens Spīlbergs bija sagatavojuši videoziņojumus.

Pasākumu iesāka dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone, nodziedot ASV himnu. Pēc tam tika demonstrēta ierakstīta ziņa no prezidenta Baraka Obamas. «Atradīsim veidu, kā pakalpot mūsu varoņiem tāpat, kā viņi kalpojuši mums,» viņš teica.

Koncerta mērķis ir aicināt cilvēkus ziedot labdarības organizācijām, kas gādā par veterānu veselības aprūpi, izglītību un darba atrašanu pēc dienesta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu