Dziedātājs Roberto Meloni un modes blogere Alīna Kellere testē dāņu apavus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22.marta pēcpusdienā dāņu apavu zīmols «ECCO» iepazīstināja īpašus viesus ar sava zīmola jauno apavu kolekciju «Intrinsic karma». Lai pasākumu padarītu interesantāku, pirms tam divas nedēļas apavus testēja dziedātājs Roberto un modes blogere Alīna Kellere.

«ECCO Intrinsic» modeļu virsa ir no īpašā adījumā veidota tekstila vai mīkstās jaka ādas - tas stilu padara vienkāršu, aktuālu un modernu. Apavu darināšanā izmantotā tehnoloģija nodrošina dabisku pēdu kustību.

Dziedātājs Roberto testēšanai nodevās Dubaijā, kurp bija devies atpūtas braucienā, toties Alīna testēšanai izmēģināja Rīgas ielas.

Roberto atklāja, ka viņam grūti izvēlēties apavus viņa itāļu pēdu dēļ, tās vienmēr liek sevi manīt un padara apavu nēsāšanu neērtu.

Dodoties kur ārpus Latvijas robežām, Roberto ceļa somā vienmēr līdzi ir četri pāri apavu: vieni eleganti, vieni pa vidu starp eleganci un ielas apaviem, vieni ielas apavi un ceturtie atkarīgi no laika apstākļiem konkrētajā vietā.

Alīna pastāstīja par modes tendencēm un to, ar kādu apģērbu ir savienojami sporta apavi, un atzina, ka, arī veidojot sievišķīgu un elegantu stilu, var vilkt sporta apavus, jo visa pamatā vienmēr ir ērtums: ja ir ērti, tu jūties labi un stilīgi.

Turklāt sporta apavus vienmēr var vilkt kopā ar džinsiem un džinsi ir viens no Alīnas mīļākajiem ikdienišķajiem apģērbiem.

Pēc prezentācijas oficiālās daļas viesi baudīja dažādas uzkodas, dzērienus un apsprieda gan apavu zīmola jauno kolekciju, gan aktuālās modes tendences un ceļojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu