Fords: Piekritu spēlēt Indianu Džonsu, lai atkal strādātu ar Spīlbergu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Harisons Fords atzinis, ka pieņēmis lomu piektajā «Indiana Jones» («Indiana Džonss») filmā tāpēc, lai varētu atkal strādāt kopā ar režisoru Stīvenu Spīlbergu. «Es vienmēr domāju, ka būs iespēja uzņemt vēl kādu turpinājumu. Bet es to negribēju darīt bez Stīvena,» teica 73 gadus vecais aktieris. «Un es negribēju to darīt bez ļoti laba scenārija. Laimīgā kārtā mums būs abi.»

«Stīvens strādā pie scenārija. Domāju, ka mēs ar to būsim ļoti apmierināti,» viņš piebilda.

69 gadus vecais Spīlbergs veidojis iepriekšējās četras filmas par piedzīvojumu meklētāju Indianu Džonsu. Fords atveidoja galveno lomu 1981. gada kinolentē «Raiders of the Lost Ark» («Pazudušā šķirsta meklējumos») un pārējās trīs filmās.

Pēdējoreiz Fords spēlēja Džonsa lomu 2008. gada filmā «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» («Indiana Džonss un Kristāla galvaskausa karaļvalsts»).

Filmas darbība norisināsies 11 gadus pēc pēdējā daļā attēlotajiem notikumiem. Tajā Džonss atjaunoja attiecības ar savu bijušo mīļoto sievieti Marionu un uzzināja, ka viņam ir pieaudzis dēls Mats Viljamss, ko atveidoja aktieris Šaija Labafs.

Filmu kopējie kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir nepilni divi miljardi ASV dolāru (1,8 miljardi eiro).

2013. gadā «Disney» no studijas «Paramount Pictures» iegādājās tiesības izplatīt «Indiana Jones» sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu