Rīga – iecienītākais fine dining galamērķis Baltijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LIVE RIGA ir dzīvesstila festivāla Nordic Star sadarbības partneris, veicinot Rīgu kā fine dining galamērķi.

Ceļotāju intereses ir visdažādākās – citi tiecas baudīt mākslas pieminekļus, citi – dabas ainavas, bet citi – garšu pasauli, ļaujoties vietējās virtuves iepazīšanai un eksotisko garšu kombinācijām. Rīga neapšaubāmi ir zelta vērtē ikvienam gardēdim, jo Rīgas kulinārijas mantojums tiecas vairāk nekā 800 gadus senā pagātnē. Rīgas restorānos iespējams nogaršot gan Latvijai raksturīgus pēc tradicionālām receptēm gatavotus ēdienus, gan vietējo pavāru radītas maltītes ar pārsteidzošu garšu kombināciju.

Viesošanās Rīgā aizved baudpilnā un aizraujošā gastronomiskā ceļojumā, tāpēc pilsētas viesu vidū ir ciemiņi no visdažādākajiem pasaules reģioniem – tieši tas ir iedvesmojis latviešu šefpavārus drosmīgiem garšas eksperimentiem un negaidītām ēdienu kombinācijām.

Foto: publicitātes

Pateicoties Latvijas dabas īpatnībai, Rīgas labāko restorānu ēdienkartē ir atvēlēta vieta gadalaiku tematikai – spirgtuma pilnais un dzirkstošais pavasaris, saulainā un sulīgā vasara, pilnbrieda bagātais rudens, gadalaiks ar raksturu – ziema. Katrā no četriem gadalaikiem restorānos tiek gādāts par svaigiem sezonas labumiem no Latvijas dārziem, mežiem un upēm.

Veselīgu un dabīgu produktu aromātu buķete atklāj kulinārā mantojuma ekskluzivitāti augstvērtīgā kvalitātē, kļūstot Rīgai par Baltijas gastronomijas galvaspilsētu un galamērķi ikvienam ceļotājam.

Jāpiebilst, ka Rīga saviem viesiem un tās iedzīvotājiem ļauj izbaudīt pārsteidzošu garšas piedzīvojumu par ļoti pievilcīgām un draudzīgām cenām, atklājot pasaules līmeņa virtuves baudījumu ikvienam labā dzīvesveida piekritējam.

Desertu karalis rabarbers, vitamīnu pārpilnās skābenes, atturīgi ziemeļnieciskās bērzu sulas, saldie un sulīgie ķirši, aromātiskās mežu ogu karalienes – lācenes, kā arī viena no izcilākajām tautas kultūras vērtībām – rupjmaize, – šie un citi gardumi spēs aizraut ikvienu gardēdi nebeidzamā garšu virpulī.

Foto: publicitātes

Rīgā esošo restorānu ēdienkartēs turpina pilnveidoties kulinārās pasaules krāsainība, tieši tāpēc Rīga kā iecienītākais fine dining galamērķis Baltijā turpina valdzināt, iedvesmot un pārsteigt, rodot vēlmi atkal un atkal atgriezties Rīgā.

Pirmo reizi Baltijā šī gada aprīļa izskaņā – no 26. līdz 30. aprīlim – Rīgā notiks Nordic Star augstā dzīvesveida festivāls. Festivālā, nedēļas garumā būs iespēja izbaudīt ekskluzīvus pasākumus, iepazīsto labāko no visiem dzīvesstila aspektiem: Fine Dining, Fine Wine, Fine Art, Fine Design, Fine Life!

Nepalaid garām iespēju – pievienojies mums fine life svinībās un izbaudi gardēžu paradīzi Rīgā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu