Foto: Apskati aktiera Zaka Efrona jauno meiteni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Aktieris Zaks Efrons pēc romāna ar aktrisi Mišelu Rodrigesu ilgi nepalika brīvs, bet atrada sev jaunu meiteni. Aktieris no aktrises sāniem ir meties pie modeles sirds.

Pēdējo divu mēnešu laikā pāris redzēts, daudz reižu kopā pavadot laiku, gan vakariņojam restorānā, gan dodoties parastās ikdienas gaitās.

Foto: facebook.com

Par Zaka izredzēto kļuvusi jauniņā modele Sami Miro, kuru vēl nav samaitājusi šovbiznesa pasaule.

Zaks nekautrējas pateikt pāris lietas par savu jauno draudzeni, parādot, cik lieliska viņa ir: Sami ir jauna, uzlecoša modele, viņa ir kas vairāk nekā skaista seja, jo ir ieguvusi mārketinga grādu reklāmā.

Foto: facebook.com

Tāpat jaunā Zaka meitene labprāt dodas pārgājienos, nebaidās sēdēt zālē, ja ir vajadzīgs, pati spēj uztaisīt ēst, vīrietim patīk, ka meitene nav kā tipiska modele.

Pāris kopā nosvinējuši arī Helovīna svētkus, viņiem gan draugi pārmet izšķērdību kostīmu iegādē, ja viss, ko jaunieši darīja, bija sēdēšana VIP telpā un skūpstīšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu