"Milžu cīņas" pamet Brīze un Strausa (95)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Arī šo svētdien, 10. oktobrī, norisinājās spraiga cīņa par šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" galveno balvu. Diemžēl no sacensības šoreiz nācās izstāties rokmūziķim Aivaram Brīzem un uzņēmējai Andrai Strauss.

Šovu "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" šajā konkursa reizē vērtēja, kā jau ierasts, LNO soliste Kristīne Zadovska, aktieris Andris Bērziņš, dziedātājs Mārtiņš Freimanis, bet žūrijas viesvērtētāja krēslā sēdēja ekspremjers Ivars Godmanis.

Šīs svētdienas raidījumā šovā piedalījās seši pāri, kuri izpildīja katrs divas dziesmas: vienu - par mīlestību, otru - no sava jau izskanējušā repertuāra.

Šonedēļ pēc žūrijas vērtējuma visaugstāko vietu ieguva operdziedātāja Evita Zālīte-Raituma un ārsts Jānis Kvēps, bet vislielāko kritiku izpelnījās dziedātāja Candy un mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics.

Šajā nedēļā nepaveicās  rokmūziķim Aivaram Brīzem un uzņēmējai Andrai Strauss - žūrijas un skatītāju kopvērtējums lēma, ka viņiem šovs jāatstāj.


Žūrijas vērtējumā pāri sarindojās šādā secībā:

Operdziedātāja Evita Zālīte-Raituma un ārsts Jānis Kvēps (80 punkti),

Dziedātāja Olga Rajecka un aktieris Varis Vētra (76 punkti),

Mūziķis Aivars Brīze un uzņēmēja Andra Strauss (70 punkti),

Aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis Marts Kristians Kalniņš (69 punkti),

Mūziķis Atis Auzāns un aktrise Aija Dzērve (68 punkti),

Dziedātāja Candy un mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics (67 punkti).

    Nākamajā nedēļā pāru uzdevums ir sagatavot kādu dziesmu no televīzijas seriāliem.
    Komentāri (95)CopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu