«Orange Is The New Black» zvaigzne Laura Prepone atklāj savu badošanās pieredzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms aktrise Laura Prepone sāka apmeklēt uztura speciālisti, lai saglabātu slaidu augumu, sieviete ievēroja drastiskas diētas, kā arī pavadīja dienas lielāko daļu, nodarbojoties ar sportu. Visu par savu pagātni saistībā ar slaiduma iegūšanu aktrise pastāsta savā grāmatā «The Stash plan».

Seriāla «Orange is the new black» zvaigzne Laura Prepone grāmatā raksta, ka, sākot ar septiņdesmito gadu beigām, pievērsusies diētām un izmēģinājusi ikvienu diētu, kura dažādos laika posmos bijusi populāra.

Aktrise neslēpj, ka reiz ievērojusi diētu, kuras laikā varējusi apēst sešus krekerus, un, apmeklējot saviesīgas vakariņas, savas vakariņas apēdusi tualetē un pie vakariņu galda teikusi, ka viņai ir alerģija no dažādām sastāvdaļām, un dzērusi tikai ūdeni.

Laura beigu beigās aizgājusi tik tālu, ka veikusi hormonu injekcijas, kuras iznīcinājušas taukaudus, beidzot veikt injekcijas, svars atgriezies un piedevām viņai bija jānostabilizē hormonu līmenis.

Prepone smejoties atklāj, ka arī šobrīd apmeklējot uztura speciālistu, viņa nebeidz būt apsēsta ar savu augumu; pirms uzņemta seriāla «Orange is the new black» aina, kurā aktrise redzama dušā, viņa veselas četrdesmit stundas atteikusies no ēdiena.

Aktrise pat apmeklējusi zīlnieci, kura mēģinājusi ar melnās maģijas palīdzību panākt viņas svara zudumu, bet neveiksmīgi.

Slavenība drīz vien atklāja, ka sports palīdz atbrīvoties no svara, un viņa sākusi ar to nodarboties trīs reizes dienā, sākumā apmeklējot kikboksa nodarbību, pēcpusdienā sekoja skriešana un vakarā stunda trenažieru zālē.

Visam pa virsu bija atteikšanās no ēdiena un pārmērīga kafijas dzeršana. Laura grāmatā atzinusi, ka, nepārtraukti dzerot kafiju, jutusies tā, it kā viņas vēderā atrastos ugunskurs, bet tas bija veids, kā mazināt izsalkumu.

Aktrise sevi noveda tik tālu, ka viņai trūka spēka pārvietoties un viņa sāka just, ka ķermenis palēnām sāk atteikties darboties.

Uztura speciālists to atgriezis uz pareizā ceļa, un nu Laura divas reizes dienā ēd veselīgas maltītes.

Vērojot aktrisi, grūti iedomāties, ka, tikai pateicoties krasām diētām un sportam, viņai izdodas saglabāt slaidu augumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu