Kāzu gūstā: Agnese un Raitis kāzu scenāriju pieņem «sakostiem zobiem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.marta vakarā norisinājās kārtējā TV šova «Kāzu gūstā» sērija, kurā visi trīs pāri pēc divu nedēļu ilgas pauzes beidzot satikās ar saviem radiem, kā arī uzzināja galvenās lietas par kāzu norisi.

Organizēšanā no visiem trim pāriem visvairāk izceļas tieši Agneses un Raita plānotās kāzas. Pāris beidzot noskaidro galveno liktenīgā vakara scenāriju. Pāris cenšas slēpt sašutumu, kā arī pieņemt radu izvēli kāzas svinēt Iecavas pirtī.

Agneses kāzu kleita tiek nomāta, viņa ar to ir apmierināta. Savukārt Raitis par 300 eiro vērto uzvalku nav gan, viņš vēlētos citu, dārgāku, tāpēc ir nolēmis to pāršūt pats (atgādinām, ka Raitis iepriekšējās sērijās izvēlējās 300 eiro vērtas «Gucci» kurpes, kamēr Agneses kurpes un apakšveļa izvēlēta 30 eiro vērtībā).

Pārējie pāri ar noorganizētajām kāzām šķiet apmierināti. Ieva un Artūrs ir ļoti pārsteigti, ka radi kāzu organizēšanā trāpījuši teju desmitniekā, bet Darja un Dmitrijs priecājas par radu pūlēm un izvēlas scenārijā nemainīt neko.

Sērijas beigās redzams ieskats visu trīs pāru kāzu dienā. Artūrs un Dmitrijs satiek savas līgavas dzīvokļos, bet Raitis uz daudzstāvu mājas dzīvokli pakaļ Agnesei dodas ar pacēlāju.

Kāzu norisi varēs vērot TV šova «Kāzu gūstā» nākamajā sērijā 28.martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu