Foto: Misija Eliota zaudējusi piecpadsmit kilogramus svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Misija Eliota ilgu laiku nebija redzama lielos saviesīgos pasākumos, bet nu viņa ir atgriezusies ne tikai ar jaunu mūziku, bet arī jaunu vizuālo tēlu. Sieviete ir zaudējusi piecpadsmit kilogramus svara.

7.novembra vakarā Misija Eliota uzstājās atceres pasākumā «Kool&the Gang» un izpildīja savu leģendāro hitu «Ladies night».

Viesus pārsteidza mūziķes jaunais veidols, viņu bija grūti pazīt, jo repere ir zaudējusi piecpadsmit kilogramus svara un sākusi vairāk dejot uz skatuves.

Foto: TT NYHETSBYRN

Māksliniece, zaudējusi nedaudz liekā svara, atļāvās vilkt pieguļošas, melnas ādas bikses un sola faniem neapstāties, jo vēlas vēl atbrīvoties no divdesmit kilogramiem svara.

Repere atzīst, ka saldumi, maize un ātrās uzkodas ir viņas vājība, bet veselība ir dārgāka, tāpēc viņa atsakās no vājībām, ēd veselīgi un katru dienu trenējas personīgā trenera uzraudzībā.

Foto: TT NYHETSBYRN
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu