Pateicībā par atbalstu Ūdrītim - sniegs īpašu koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pateicībā visiem, kas ziedoja naudu Rolanda Ūdra rehabilitācijai, nodeva asinis un citādi pēc nelaimes ir snieguši palīdzību Ūdrītim un viņa ģimenei, mūziķa tuvinieki un draugi 28. martā spēlēs īpašu pateicības koncertu ar nosaukumu «Lūdzu, atnāc», kā arī prezentēs viņa līdz šim neizdotu skaņdarbu ar šādu pašu nosaukumu.

Aizvadītajā nedēļā tikai diennakts laikā tika saziedoti nepieciešamie līdzekļi, lai varētu sākt Ūdrīša pirmo rehabilitācijas posmu. Mūziķis turpinās atveseļoties Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā, sākot jau ar 21. martu. Viņa atlabšanas gaita un ilgums šobrīd nav prognozējama, tomēr ar savākto naudas summu pietiks, lai nodrošinātu Ūdrīša veselības stāvoklim nepieciešamo rehabilitāciju vismaz pusgadu ilgam periodam.

Mūziķa ģimene un draugi vēlas pateikties visiem, kas līdz šim ir palīdzējuši - veikuši pārskaitījumus, zvanījuši uz maksas tālruni, ziedojuši asinis un sūtījuši labās domas. Tāpēc 28. martā Ūdrīša draugi spēlēs īpašu pateicības koncertu ar nosaukumu «Lūdzu, atnāc», kas aizgūts no paša Ūdrīša sarakstīta un pagaidām vēl plašākai publikai neizdota skaņdarba.

Koncertu varēs vērot 28. martā plkst. 19.00 tiešraidē kanālā RīgaTV 24, Tvnet.lv, Delfi.lv un Straume.lmt.lv, kā arī klausīties radio SWH.

Piedāvājam noklausīties arī iepriekš nepublicētu Rolanda Baloža-Ūdra skaņdarbu «Lūdzu, atnāc», kas arī ir īpašs veltījums visiem, kas palīdzēja un iesaistījās.

Jau vēstīts, ka 17. janvāra pēcpusdienā notika satiksmes negadījums, kurā smagas traumas guva grupas «The Hobos» līderis, dzejnieks, komponists, bērnu dziesmu un pasaku autors Rolands Balodis-Ūdris. Lai varētu nodrošināt Ūdrīša rehabilitācijas procesu, viņa ģimene un draugi sadarbībā ar ziedot.lv sāka ziedojumu vākšanas kampaņu. Mūziķa pirmajam rehabilitācijas posmam nepieciešamie līdzekļi tika saziedoti diennakts laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu