Dziedātāja Ani Loraka uzstājas necienīgi mazā koncertzālē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

6.novembra vakarā koncertzālē «Palladium» dziedātāja Ani Loraka sniedza savu koncerta programmu ar nosaukumu «Karolīna». Mūziķe izklaidēja viesus ar savām dziesmām veselas divas stundas bez pauzēm.

Dziedātāja Ani Loraka 6.novembra vakarā sniedza koncertu koncertzālē «Palladium» un aicināja cilvēkus apzināties, ka viņi ir paši gudrākie, skaistākie, īpašākie un nekas nestāv tiem ceļā uz panākumiem.

Mūziķe pārliecināja ikvienu mīlēt un ticēt: lai vai kas notiktu, beigu beigās mīlestība tomēr uzvarēs visu.

Redzot Lorakas grandiozo šovu, radās šaubas par to, vai tik maza vieta kā koncertzāle «Palladium» ir piemērota mūziķei, jo vairums šova elementu, kuri uz lielās skatuves izskatītos grandiozi, uz mazās skatuves izskatījās smieklīgi.

Tomēr dziedātāja centās radīt lielisku šovu un ar savu enerģiju, lielisko dziedāšanas prasmi un unikālo ārējo veidolu panāca, ka visa zāle dzied līdzi, aplaudē un atbalsta viņu.

Divdesmit gadus uz skatuves māksliniece bija pelnījusi nosvinēt «Arēnā Rīga», uz kuras skatuves viņas dejotāji, tērpi, dejas izskatītos grandiozi.

Koncerta apmeklētāji ar aplausiem neļāva dziedātājai noiet no skatuves, bet motivēja viņu turpināt uzstāties.

Pasākumu apmeklēja arī pāris sabiedrībā zināmi mākslinieki, tādi kā dziedātājs Roberto Meloni, dziedāja Liene Šomase, dziedātājs Mārtiņš Ruskis, modes blogere Alīna Kellere. Visi atzina faktu, ka māksliniece ir pelnījusi ko vairāk, nekā saņēma Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu