Jaunups ar līgavu pēc ziņas par gaidāmo bērnu pirmo reizi apmeklē saviesīgu pasākumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups 18.martā apmeklēja «Modes manifestācijas» skates. Vīrietis ieradās savas līgavas Katrīnas Leiškalnes sabiedrībā. Šī ir pirmā reize, kad pāris apmeklē saviesīgu pasākumu pēc lielā jaunuma paziņošanas.

Pāris ir kopā jau sešus gadus, un pagājušā gada izskaņā Edgars bildināja Katrīnu, mīlnieki vēl nav paspējuši apprecēties, kad tiem jau jāpaziņo nākamie pozitīvie jaunumi – šajā gadā viņu mazā ģimenīte, kurā pagaidām ir tikai viņi divi vien, papildināsies, jo Katrīna gaida bērnu.

Foto: Nauris Garkaklis

Laimīgais pāris ieradās uz «Modes manifestācijas» skatēm un bija viens no elegantākajiem un uzmanību piesaistošākajiem vakara pāriem.

Foto: Nauris Garkaklis

Lai nebūtu redzams mazais grūtnieces vēderiņš, Katrīna to veiksmīgi slēpa zem platas, melnos un baltos toņos ieturētas kleitas, kura lieliski noslēpa sievietes figūras līnijas, bet tajā pašā laikā neatņēma topošajai māmiņai ne grama sievišķības.

Laiku pa laikam sajūtot pastiprinātu cilvēku uzmanību vēdera rajonā, grūtniece to vēl piesedza ar savu melno rokassomiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu