«Modes manifestācijas» trešā diena aizvadīta ekstravagances manierē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Trešā Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācija» diena, 18.marts, pulcēja kuplā skaitā modes un stila mīļotājus, kuri ieradās, lai redzētu rudens/ziemas jaunās modes tendences, kā arī apskatītu modes pasākuma viesu stilīgākos tērpus un stila katastrofas.

Trešajā «Modes manifestācijas» dienā viesiem bija iespēja aplūkot zīmolu «Keita for Rosme», «Simona Veilande», «Šeila», «Alexander Pavlov», «Ieva Mežule» un «Red Salt» skates.

Viesi, kuri ieradās uz trešās dienas skatēm, ar lielāko nepacietību vēlējās redzēt mākslinieces Šeilas skati, jo kādu laiku sieviete pieņēma tikai privātus pasūtījumus un par jaunu kolekciju izveidi pat nedomāja.

Starplaikos un beidzoties skatēm viesi, kā jau ierasts, baudīja vīnus, ar ziediem sveica modes māksliniekus, savā starpā apsprieda redzēto modes skatēs un veltīja laiku, lai nofotografētos pie foto sienas.

Īpaši aktīvi uz sarunām un fotografēšanos bija modes mākslinieki Šeila un Aleksandrs Pavlovs, kuri pēc savām skatēm visu atlikušo vakaru veltīja viesiem, sarunām un smiekliem, kā jau piedienas svētkos, un modes māksliniekiem tērpu skates ir gluži kā dzimšanas dienas.

Viesu vidū bija tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā mākslinieks Kašers, uzņēmēja Kristīne Lindenblate, pasākumu rīkotāja Una Ulme, juriste Liene Stūraine, stiliste Iveta Vecmane, māksliniece Ieva Bondare ar vīru Mārtiņu Bondaru, pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, politiķis Edgars Jaunups, pasākumu rīkotājs Deniss Ševeļovs, dziedātājs Ivo, konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāja Elita Drāke un dziedātāja Olga Asmikoviča.

Ņemot vērā, ka «Modes manifestācijas» ceturtā, noslēguma diena tiek veltīta bērnu modei, liela daļa apmeklētāju par pasākuma beigām uzskata tieši trešo dienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu