Piecas festivāla tēmas apvieno sevī skaistas dzīves pamatvērtības – izsmalcinātu ēdienu, gardu vīnu, skaistu dizainu un vērtīgu mākslu –, ko caurvij baudpilna dzīvesstila esence.
Festivāla laikā pulcēsies pasaules mēroga profesionāļi, kā arī šo jomu interesenti, lai kopīgi ļautos augstā dzīvesstila ceļojumam, baudot plašu sajūtu gammu un izcilus meistardarbus vienuviet.
Festivāla galvenā viešņa ir 2015. gada labākā šefpavāre pasaulē, kuras restorāniem ir piešķirtas 2 Michelin zvaigznes – Hélène Darroze. Izcilās šefpavāres sniegto gastronomisko baudījumu varēs saņemt īpašā gardēžu paradīzē, kas durvis vērs tepat Rīgā, Ziemeļblāzmas pilī, 26. aprīļa vakarā, kad Hélène Darroze servēs Michelin 2 zvaigžņu vakariņas. Ar viņu kopā uz skatuves darbosies Latvijas šefpavāru komanda, kuru vadīs viens no Latvijas labākajiem šefpavāriem, restorāna «Muusu» šefpavārs Kaspars Jansons.
Tāpat arī festivāla laikā Rīgā viesosies ilggadējais vīnzinis un vīna investīciju speciālists Hugues Lepin, kurš ne tikai festivāla atklāšanas vakariņām piemeklēs sevišķi izsmalcinātus vīnus, bet arī pasniegs divas meistarklases gan profesionāļiem, gan citiem kaismīgiem vīnu cienītājiem. Pasākumu laikā atklāsim ne vien vīna smaržas, garšas un izskata noslēpumu nianses vīna degustācijās, bet arī uzzināsim, kā investēt vīnā un sākt veidot pašam savu vīna kolekciju.