Harija Potera filmu un «Bafijas» zvaigznes uzmirdz jaunā spriedzes seriālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Izcila un valdzinoša advokāte, ambiciozi jurisprudences studenti, mīklainas slepkavības un neticami attiecību pavērsieni - tas viss skatītājus pārsteigs jaunajā seriālā «Kā izbēgt no soda par slepkavību» («How to Get Away With Murder»). ASV publikas simpātijas iekarojusī krimināldrāma televīzijas kanālā «FOX» būs skatāma, sākot ar ceturtdienu, 6. novembri.

«Kā izbēgt no soda par slepkavību» ir jaunākais «Grejas anatomijas» un «Skandāla» producentes Šondas Raimsas darbs. Tajā advokāti Annalīsu Kītingu atveido divkārtējā «Oskara» nominante Viola Deivisa, redzēsim arī tādu populāru seriālu kā «Bafija pret vampīriem», «Deksters», «Slepkavība», Harija Potera sāgas un «Juras laikmeta parka» zvaigznes.

Lūk, ko par seriālu «Kā izbēgt no soda par slepkavību» raksta respektablais žurnāls «Time»:

* «Kā izbēgt no soda par slepkavību» visvienkāršāk ir salīdzināt ar Raimsas producēto «Skandālu» («Scandal»). Abu seriālu galvenās varones ir afroamerikānietes ar spēcīgiem raksturiem, kuras darbojas, izmantojot morāli neviennozīmīgi vērtējamas metodes. Jādomā, kanāla «FOX» skatītāji novērtēs arī atšķirību: politikas konsultante Olīvija Popa valkā perfekti pašūtu garu mēteli, bet advokāte un jurisprudences profesore Annalīsa Kītinga (Viola Deivisa) dod priekšroku pieguļošām sarkanas ādas žaketēm.

* Seriālu producente Šonda Reimsa aizraujas ar tumšajiem stāstiem, tādēļ nav brīnums, ka Deivisa citē Glenu Klouzu no «Zaudējumiem» («Damages»). Galu galā, viņa atveido perfektu advokāti, kas bieži vien saviem aizbilstamajiem pieprasa apiet likumus, lai sasniegtu vēlamos rezultātus.

* Līdzīgi kā filmā «Gudrā blondīne» («Legally Blonde») jurisprudences studentiem ir apsolīta balva. Četri labākie Kītingas studenti iegūst iespēju strādāt viņas juridiskajā birojā. Protams, neizvairīties arī flirta no nepatīkamiem līdzbiedriem.

* Studentiem sava meistarība ir jāatklāj lekcijās. Uzsākot apmācību, Kītinga iepazīstina savus audzēkņus ar klientu. Līdzīgi kā «Doktorā Hausā» («House M.D.»), jaunajiem censoņiem ir jāatrod veids, kā ātri glābt klientu. Dažādi motīvi, aizstāvības argumenti un taktikas tiesas zālē, kas ļautu panākt attaisnošanu. Neparastas idejas bieži tiek atalgotas.

* Patiešām stilīgi: studentu grupai ir tikpat liela nozīme kā seriāla galvenajām zvaigznēm. Jau pirmajās minūtēs kanāla «FOX» skatītāji redzēs, kā četri labākie studenti mēģina mežā noslēpt slepkavības upuri. («Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā» («I Know What You Did Last Summer»), vai ne?). Kopā savijas gan notikumi mācību pirmajā dienā, gan mēģinājumi slēpt savu noziegumu semestra beigās.

* Kopīgais noslēpums cieši saista studentus. Iespējams, «Slepkavības» ir «Mazās jaukās meles» («Pretty Little Liars»), tikai domātas pieaugušajiem?

* Līdzīgi kā «Grejas anatomija» («Grey’s Anatomy»), arī «Slepkavības» teju tīksminās par konkrētas profesijas ikdienu, atainojot to samāksloti un pārlieku dramatiski. Tā ir atšķirība no citiem «juridiskajiem» seriāliem, kas mēģina būt iespējami reālistiskāki.

Skaties jauno seriālu «Kā izbēgt no soda par slepkavību» kanālā «FOX» ceturtdienās, plkst. 21.00, sākot no 6.novembra. Nepalaid garām un pārliecinies, vai profesores Annalīsas Kītingas studentiem izdosies izvairīties no nepatikšanām un vai patiešām šarmantā advokāte būs.. noziedzniece?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu