Hiltone atgriežas TV ar jaunu realitātes šovu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Parisa Hiltone (Paris Hilton) sāks dalību jaunā televīzijas šovā, kurā tiks atspoguļota ballīšu karalienes un viņas draugu dzīve.

Televīzijas kanāls "Oxygen", kura mērķauditorija ir jaunas sievietes, ir sācis realitātes šovu, kas sniegs visaptverošu skatu uz viņas dzīvi, draugiem, ģimeni un attiecībām, ceturtdien savā paziņojumā norādījusi kanāla pārstāve Eimija Introkaso-Deivisa.

Raidījumā piedalīsies arī Hiltones draudzenes - seriāla "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") zvaigznes Čārlija Šīna sieva Brūka Millere un bijusī "Playboy" modele, tagadējā fotogrāfe Dženifera Rovero, kā arī viņas māte Keitija Hiltone.

Pašlaik šovam vēl nav nosaukuma un nav zināms arī pirmizrādes datums.

29 gadus vecajai viesnīcu tīkla "Hilton" mantiniecei jau ir zināma pieredze ar realitātes šoviem; pirms vairākiem gadiem viņa kopā ar draudzeni, amerikāņu ballīšu karalieni Nikolu Ričiju piedalījās raidījumā "The Simple Life" ("Bagātnieces laukos"), kā arī 2008.gadā meklēja sev labāko draugu mūzikas televīzijas MTV šovā "Paris Hilton's My New BFF".

Kā ziņots iepriekš, augusta beigās Lasvegasas policija atrada aktrises un dziedātājas rokassomiņā aptuveni gramu kokaīna. Viņa tika arestēta, taču atbrīvota pēc drošības naudas iemaksāšanas. Vēlāk viņai izvirzīta apsūdzība. Pie automašīnas stūres sēdēja viņas draugs Sī Vaits, kuram izvirzīta apsūdzība par transporta līdzekļa vadīšanu reibuma stāvoklī. Vēlāk viņa nolēma atzīt savu vainu divos ar narkotikām saistītos apsūdzības punktos, šādā veidā izvairoties no cietumsoda.

Savukārt jūlija sākumā Hiltone uz brīdi tika arestēta arī Dienvidāfrikas Republikā uz aizdomu pamata par marihuānas glabāšanu, taču vēlāk, kad Hiltones draudzene apliecināja, ka narkotikas piederējušas viņai, šīs apsūdzības tika atsauktas.

2007.gadā viņa nedēļas pavadīja Losandželosas cietumā par nosacītā soda noteikumu pārkāpšanu. Nosacītais sods viņai tika piespriests par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Televīzijas kanāla "Oxygen" pārstāvis pavēstīja, ka televīzijas šovā tiks atspoguļots Hiltones jaunās dzīves sākums.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu