Kas noticis ar Jenny May? (75)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Jenny May pēkšņi pametusi Latviju, un producentiem jāatceļ visi plānotie koncerti.

Laikā, kad pa radio pilnā sparā skan Janny May, īstajā vārdā Maijas Stuģes, dziesmas "Bez puišiem nevar" un "Vīrietis labākajos gados", dziedātāja negaidīti pārrāvusi saites ar Latviju un mūziku un izbraukusi no valsts.

Maijā bija jāiznāk arī Jenny May jaunajam albumam ar Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna, Gunāra Freidenfelda, Ulda Marhilēviča, Aigara Voitišķa dziesmām, kas savulaik Latvijā bijušas populāras. Nu šā albuma nebūs.

Ir atcelti arī visi koncerti, kuros Jenny May plānoja piedalīties. Viņas menedžeris Agris Semēvics, pieļauj, ka daudzsološās dziedātājas karjera Latvijā ir beigusies. Starp citu, dziedātāja pārtraukusi sazināties arī ar savu menedžeri.

Kur palikusi mūziķe?

"Pieļauju, ka viņai iestājusies personiskā krīze pēc šķiršanās ar puisi," domā Agris, kas ar dziedātāju nav ticies kopš no februāra. Martā, kad Jenny May pazaudējusi mobilo telefonu, viņai sarežģījušās attiecības ar ilggadējo draugu. Pēdējās ziņas vedina domāt, ka jauniete devusies uz Vāciju. Dziedātājas nākotne Latvijas mūzikā šobrīd ir neskaidra.

Jenny May publikai sevi pieteica 2004. gadā ar radiosinglu "All Expectations", kas iekļuva arī "Radio SWH Top 40" otrajā vietā.

2005. gada janvārī nāca klajā Jenny May debijas soloalbums "Purple Skies And Yellow Flowers", bet novembrī šis albums tika izdots arī Japānā. Tajā pašā laikā Latvijas radiostacijās sāka atskaņot viņas jaunāko singlu "There Should Be A Holiday".

Komentāri (75)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu