Leļļu teātrī priecēs iluzionisti Pecolli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien, 2.oktobrī, un rīt plkst.15 Latvijas Leļļu teātrī skatītājiem būs iespēja novērtēt iluzionistu Daces un Enriko Pecolli jauno burbuļu un brīnumu šovu ģimenēm "Hokus pokus", kurā nozīmīga loma pēc dalības televīzijas šovā "Latvijas Zelta talanti" uzticēta arī jaunajam burvim Dantem Pecolli.

Jaunās izrādes "Hokus pokus" triki ir piemēroti visai ģimenei, kas liksies saistoši kā lieliem, tā maziem skatītājiem. Skatītāji būs aculiecinieki Ginesa rekorda cienīgam trikam, kā arī iepazīsies ar Karaļa galmu, tāpat skatītāji iejutīsies restorāna apmeklētāju lomā, izvēloties dažādus burvju dzērienus, pavadīs Alisi cauri Brīnumzemes spogulim, jutīs līdzi Neglītajam Pīlēnam un pārbaudīs savas zināšanas mākslas jomā, piedaloties trikā kopā ar pašu Monu Lizu.

Pecolli skatītajiem būs sarūpējuši arī daudzus citus brīnumainus trikus, kuru vidū būs arī tāds bīstams triks, kas pat trāpīgākajam loka šāvējam Vilhelmam Tellam liktu notrīsēt.

Pēc skatītāju pieprasījuma neiztrūkstoša izrādes daļa būs gigantiskie ziepju burbuļi un skatītāju jautrā saspēle ar milzu bumbu, stāstīja Mežgale.

Pecolli programmas "Hokus pokus" laikā Latvijas Leļļu teātrī darbosies burvju triku veikaliņš, kurā varēs iegādāties dažādas interesantas lietas.

Jaunās izrādes Latvijas Leļļu teātrī būs skatāmas arī 8.oktobrī plkst.18.30 un 14.novembrī plkst.15.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu