Ešlija Simpsone mīl savas mazās krūtis (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīņu dziedātāja Ešlija Simpsone ir apmierināta ar savu augumu un nesteidz pakaļ modei palielināt krūtis. Viņa uzsver, ka ir laimīga par savām, kaut arī mazajām, krūtīm un nav greizsirdīga uz māsu, kuru daba ražīgi apveltījusi šajā ziņā.

Ešlija gan sakās saprotam sievietes, kas cenšas palielināt krūtis, bet viņai tīri labi patīkot tās, kas ir, un viņu neuztraucot, ka tās ir "pieticīga lieluma". "Es mīlu savus apaļumus. Vai tev ir lielas vai mazas krūtis, vienmēr tam visam ir savi plusi un mīnusi. Ja tev ir lielas krūtis, vēlies mazākas, un pretēji," paskaidroja dziedātāja, atklājot, ka māsai lielie apaļumi radot arvien lielākas problēmas.

Jāteic, ka tāds pats viedoklis kā Simpsonei ir arī citām slavenībām. Piemēram, bagātnieku meitiņa Nikola Ričija uzsvērusi, ka viņai tīk mazās krūtis, jo tā ir vieglāk dzīvot — nav jāvalkā krūšturis. "Katram cilvēkam ir kaut kas, ko viņš vēlas mainīt savā ķermenī. Agrāk vēlējos palielināt krūtis, tomēr pārdomāju. Mazākām krūtīm labāk piestāv un der dažnedažādas drēbes," teic Ričija.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu