Foto: Amandai Seifrīdai atteiktas lomas pārāk lielā svara dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aktrise Amanda Seifrīda nav korpulentas miesas uzbūves, bet bieži vien viņai tiek atteiktas lomas, jo priekš Holivudas viņa ir pārāk korpulenta.

Aktrise šādu faktu paziņojusi saviem faniem, izmantojot portālu «Twitter», uzsverot, ka nav būtiski - esi slavens vai ne, vienmēr būs cilvēki, kuri tevi ietekmēs emocionāli, liekot mainīties.

Foto: Reuters/Scanpix

Amanda paziņo, ka par spīti faktam, ka netiek pie lomām, jo nav kaulaina, viņa nedomā zaudēt svaru, jo uzskata, ka šāds Amerikas pieņēmums ir nepareizs.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise apmeklē trenažieru zāli un katru rītu skrien, bet neievēro nekādas diētas un ēd pilnīgi visu, ko vēlas, jo neuzskata, ka ir pareizi ēst spinātus un graudus, lai uzturētu sevi formā. Amanda nespēj iztēloties, kā tas ir - vēlēties ēst un to nedarīt figūras dēļ.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Tāpat viņa ir droša, ja svars būtu kaut par pāris kilogramiem lielāks, viņa nekad netiktu uzaicināta uz atlasi filmai «Mamma Mia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu