Diānas Pīrāgs nesaskaņās ar vīru iejaukusies arī policija un Francijas vēstniecība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pēc mazliet vairāk nekā divu gadu ilgajām laulībām nesaskaņas parādījušās vienam no Latvijas šovbiznesa saskanīgākajiem un romantiskākajiem pāriem, dziedātājai Diānai Pīrāgs un viņas vīram franču finansistam Frenkam Cesto. Pāra attiecībās parādījušās tik lielas nesaskaņas, ka iesaistīta pat policija un vēstniecība.

Kā mākslinieces vīrs raksta savā portāla «Facebook» profilā, tad kopā ar Diānu Pīrāgs nav jau vairākus mēnešus. Ja jāprecizē, no laika, kad viņš sācis piedalīties Nacionālā teātra uzvedumā «Uguns un nakts», jo sieviete nav atbalstījusi viņa radošo izpausmi.

Vīrietis uzskata, ka sievietes ceļojumi uz Grieķiju, Itāliju un Taizemi, kur Diāna klīnikā tika pie mūža sapņa – Holivudas smaida -, ir bijusi atriebība viņam, tāpat kā darba pieņemšana uz izklaides kuģiem.

Franks paziņo, ka Diāna, kura ir pierakstīta savas mammas, džeza leģendas Olgas Pīrāgs dzīvoklī, turpinājusi ierasties pie viņa pirms došanās kruīza braucienā un atstājusi savas netīrās drēbes, kā arī pāra kopīgo bērnu, kuram ir jau gandrīz divi gadi.

Tāpat vīrietis neslēpj, ka Diāna vairākkārt ielauzusies viņa dzīvoklī, nozagusi tā pasi, kā arī sabojājusi viņa meitenes mantas. Diāna pat esot ieradusies Frenka dzīvoklī ar astoņiem policistiem, lai paziņotu, ka viņš ir bīstams to kopīgajam dēlam, kuru paņēmusi sev līdzi, tāpat kā arī mazā puisēna pasi.

Vēlāk gan Frenks, pateicoties Francijas vēstniecības atbalstam, esot saņēmis atvainošanos no šiem policistiem, jo viņš paskaidrojis, ka pēc dēla dzimšanas par to rūpējas ikvienu dienu visu diennakti un nekad neviens to nav redzējis kur dodamies bez dēla.

Tāpat Diāna esot to apmelojusi, ka vīrietis nodarījis viņai miesas bojājumus, bet viņš vienkārši, turot bērnu uz rokām, aizstāvējies, satvēris viņas rokas un to pagrūdis.

Frenks, īsts džentlmenis būdams, arī nekautrējas atklāt, ka sieva ar asiņainu tamponu uz sienas uzrakstījusi viņa bijušās mīļotās vārdu, kā arī skrējusi tam pakaļ ar nazi.

Kā atrisināsies situācija, rādīs laiks, bet, pēc portāla «Facebook» ieraksta vadoties, Diānas vīrs ir nolēmis tiesāties, lai iegūtu aizbildniecību pār pāra kopīgo dēlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu