Jana Kalniņa un Ivo izstājas no "Zvaigžņu lietus" (62)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jana Kalniņa un Ivo Grīsniņš-Grīslis svētdien bija spiesti pārtraukt cīņu par LNT muzikālā šova "Zvaigžņu lietus" galveno balvu – 20 000 eiro. Pāris īpašajā pasaules hitu veltītajā koncertā ieguva viszemāko balsu skaitu žūrijas un skatītāju kopvērtējumā.

"Zvaigžņu lietus" dalībnieki populāro dziesmu versijas sūri gatavoja visu nedēļu, kas arī bija redzams dalībnieku uzstāšanās laikā. Kā ierasts, dalībnieku priekšnesumus vērtēja režisors Valdis Lūriņš, profesionālā Latvijas Nacionālās operas soliste Andžela Goba, mūziķis Normunds Rutulis un populārākā LNT ikdienas raidījuma "Degpunktā" vadītājs Kārlis Seržants.

Arī šajā nedēļā šova "Zvaigžņu lietus" pastāvīgajiem žūrijas locekļiem bija palikusi vēl viena iespēja izmantot viņiem piešķirtās pilnvaras, kas ļauj šovā tomēr paturēt pāri, kurš saņēmis viszemāko balsu skaitu skatītāju un žūrijas kopvērtējumā. Šoreiz žūrijas locekļi pēc spraigas apspriedes tomēr izlēma savas pilnvaras jeb dalībnieku imunitātes piešķiršanu neizmantot un Janai Kalniņai un Ivo Grīsniņam-Grīslim "Zvaigžņu lietu" nācās pamest.

Atgādināsim, ka nedēļu iepriekš tieši Jana Kalniņa un Ivo ieguva žūrijas imunitāti, kas deva pārim iespēju turpināt sacensību. Iespējams, ka žūrijas lēmums vēlreiz neizrādīt savu labvēlību bija labāks solis nekā, ja imunitāte atkal tiktu piešķirta tam pašam pārim jau otro nedēļu pēc kārtas.

Jana Kalniņa un Ivo Grīsniņš-Grīslis pēc koncerta teica paldies visiem dalībniekiem par sniegto atbalstu šajos mēnešos. Arī žūrija par Ivo un Janu izteicās ļoti pozitīvi un atzina, ka viņi šova laikā ļoti daudz ieguvuši un auguši savā profesionalitātē. Andžela Goba ļoti uzslavēja tieši Ivo par viņa lielisko vokālu un novēlēja radošus panākumus turpmākā mūziķa darbā. Kad Janai un Ivo nācās atstāt šovu, visi Rīgas Kinostudijā sanākušie skatītāji izrādīja viņiem godu un, novērtējot abu sniegumu, piecēlās kājās. Šova dalībnieki atzina, ka šī bijusi emocionālākā atvadīšanās no kolēģiem un skatuves partneriem. Pāris pēc koncerta novēlēja visiem šovā atlikušajiem dalībniekiem izturību un veiksmi, kas viņiem noteikti turpmāk būs nepieciešama.

Šovs "Zvaigžņu lietus" strauji tuvojas finālam, un jau nākamajā nedēļā par 20 000 eiro cīnīsies tikai trīs pāri. "Zvaigžņu lietus" koncerts svētdien LNT ekrānos plkst. 21.00, tiešraidē no Rīgas Kinostudijas.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu