Tauki, šķiedrvielas un ogļhidrāti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grāmata sniedz nepieciešamo informāciju par veselīgu uzturu. Lai saprastu pārtikas nozīmi veselības saglabāšanā un noteiktu, cik barojošs ir uzturs, jānosaka sava individuālā norma. Vitamīnu un minerālvielu tabula, kā arī nodaļas par pārtikas produktu lietošanas termiņiem un marķēšanu palīdzēs noteikt, kādi produkti veido veselīgu uzturu.

Pārskatāmas un viegli saprotamas pārtikas produktu uzturvielu tabulas ļaus noskaidrot, no kā jūsu iecienītais ēdiens īsti sastāv. Tabula uzrāda šķiedrvielu un ogļhidrātu daudzumu plašāk sastopamajos pārtikas produktos, kā arī to enerģētisko vērtību.

Līdzās svarīgiem padomiem, kā labāk iepirkties, atrodami ieteikumi, kā izvēlēties piedāvājumu ar zemāku tauku saturu, kā ātri pagatavot veselīgas uzkodas, kā pāriet uz mazkaloriju ēdieniem, neatsakoties no garšas sniegtās baudas, un kas jāievēro, lai uzturs būtu veselīgs.

Uzklausiet dažus vienkāršus padomus, lai gūtu no uztura visu, ko tas var sniegt!

Konsultante - Lolita Neimane Māksliniece - Arta Ozola-Jaunarāja

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu