Flaming Lips izdos koncerta DVD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu grupa Flaming Lips gatavojas izdot DVD "U.F.O.s at the Zoo: The Legendary Concert in Oklahoma City".

Izdevuma pamatā, kas dienas gaismu ieraudzīs 10. jūlijā, būs 2006. gada septembra vēsturiskais koncertieraksts dzimtajā Oklahomā.

Mūziķi koncertšovā izmantojuši lielu daļu sava skatuves arsenāla - dažādus specefektus, lidojošā šķīvīša dekorācijas, balonus, protams, arī neiztrūkstošo grupas solista Veina Koina (Wayne Coyne) sērfošanu pāri skatītāju galvām milzīgā caurspīdīgā piepūšamajā bumbā.

DVD tiks iekļautas arī intervijas, aizskatuves kadri. Šogad grupa ieplānojusi izdot vēl vienu DVD - "Live at the Hollywood Bowl".

Atgādinām, ka 2005. gadā vīri izdeva videoklipu retrospekciju DVD "VOID (Video Overview In Declaration)" un dokumentālo DVD "Fearless Freaks", taču solītā absurdās kosmiskās fantāzijas filma "Christmas on Mars", ko Koins uzfilmējis savas mājas pagalmā, būs vēl jāpagaida.

Filma esot it kā pabeigta, un plānots, ka tā tiks pirmizrādīta šovasar. Filmas sižeta centrā - zinātnieku grupa, kas gatavojas sagaidīt Ziemassvētkus atklātā kosmosā. Galvenajā lomā darbojas grupas ģitārists Stīvens Drozds (Steven Drozd).

Video: "Christmas on Mars" (treileris)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu