Kāzu gūstā: Radi skaita naudu un izvēlas jaunā pāra tērpus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

14. marta pašmāju TV šova «Kāzu gūstā» radiem un draugiem nācās izlemt, ko liktenīgajās dienās vilks mugurā katrs no trim pāriem, kā arī izvēlēties gredzenus.

Agnese un Raitis

Agneses un Raita radiem šis pārbaudījums sākās ar vilšanos. Šova vadītāja Baiba Sipeniece pirms uzdevuma izpildes paziņoja, ka Raitis ir uzzinājis, kur tiek plānotas kāzu svinības. Ņemot vērā to, ka šādā veidā tika pārkāpti šova noteikumi, rīkotājiem vajadzētu šķirties no viena tūkstoša eiro, taču šoreiz Agneses un Raita radi saņēma brīdinājumu.

Lai arī abām dāmām domas Agneses kleitas izvēlē ilgi nesakrita, abas nolēma, ka to tomēr nāksies īrēt. Studijas balsojumā tika noskaidrots, ka Agnese kāzu dienā vilks kleitu šampanieša krāsā. Līgavainis kāzu dienā būs redzams zilā uzvalkā, kā arī izvēlējies «Gucci» kurpes, kuras maksā 300 eiro, taču Agnese apavus un apakšveļu izvēlējusies par 30 eiro.

Saskaitot visus izdevumus, radi kopumā iztērējuši 7050 eiro, tāpēc nolēma, ka svinībās būs mazāk alkohola, kā arī mazāka torte.

Foto: Ekrānuzņēmums

Darja un Dmitrijs

Darjas mamma pati precējusies tumšas krāsas kleitās, tāpēc uzskata, ka arī meitai kāzu dienā nevajadzētu vilkt neko klasisku, savukārt Dmitrijs uzvalkus nevelk vispār, taču skaidri zina, ka nevēlas to zilā krāsā. Līgava kleitu pielaikošanas brīdī atzina, ka nezina, kādu kleitu vēlas, un bija priecīga, ka to kāds izlems viņas vietā. Pāra mammas uzskatīja, ka laulības gredzeniem jābūt vienkāršiem, tāpēc izvēlējās pieticīgu variantu 216 eiro vērtībā.

Ieva un Artūrs

Ieva un viņas mamma uzskata, ka kāzu dienā viņai nepieciešama kleita, kura ir nedaudz pāri celim, taču Artūra mamma ir par klasiski garo kleitu. Vecāki vienojas, ka Artūrs kāzu dienā mugurā vilks tumši zilu uzvalku, kas ļoti patika arī viņam pašam, tādēļ lēmums par Ievas kleitu jāpieņem studijā, kur nācās balsot. Radi tomēr nolēma, ka Ieva kāzu dienā vilks īsāko kleitu ar piedurknēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu