"Karību jūras pirātu" ceturto daļu režisēs Robs Māršals (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Disneja kinokompānija nolēmusi nomainīt iepriekšējo trīs pirātu franšīzes "Pirates of the Caribbean" ("Karību jūras pirāti") filmu režisoru Goru Verbinski uz Robu Māršalu, kas vislabāk pazīstams ar savu mūziklu "Chicago" ("Čikāga").

Kā ziņots iepriekš, amerikāņu režisors Gors Verbinskis pēc sešu gadu darba pirātu triloģijas veidošanā pavasarī paziņoja, ka ceturtās filmas uzņemšanā nepiedalīsies, un sāka videospēles "Bioshock" kino adaptāciju. Kad filmas uzņemšana pārtrūka, Verbinskis tomēr pievērsās citiem projektiem un pie "Karību jūras pirātiem" nolēma neatgriezties.

Par ceturtās pirātu filmas uzņemšanu pirms pāris nedēļām izklaides industrijas izstādes "Comic-Con" laikā paziņoja "Walt Disney" producēšanas nodaļas vadītājs Orens Avivs. Pēc viņa vārdiem, filmai uz kinoteātru ekrāniem jānonāk 2011.gadā. Ja tā būs komerciāli veiksmīga, ar to sāksies jauna triloģija. Avivs norādīja, ka ceturtā daļa nebūs tik episka un sižeta centrā būs personāži. "Filmas kļuva aizvien vērienīgākas un vērienīgākas, un mēs zinām, ka skatītājiem tas patika, taču šobrīd vēlamies to mainīt."

"Chicago" ("Čikāga") nav vienīgais Māršala mūzikls - šā gada beigās uz ekrāniem parādīsies viņa jaunā filma "Nine" ar Penelopi Krūsu, Džūdiju Denču, Nikolu Kidmenu un Sofiju Lorēnu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu