Ilonas Brūveres "Sapņu izraktās bedres.." (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klajā nākusi Ilonas Brūveres publicistikas izlase “Sapņu izraktās bedres. Nejaušas tikšanās, nepabeigtas sarunas 1997 – 2007”

Žurnālistes, kino un televīzijas režisores Ilonas Brūveres publicistikas izlasē apkopotas esejas, recenzijas, ceļojumu apraksti un sarunas par kultūru, mākslu, kino, fotogrāfiju, literatūru un teātri dažādās radošajās laboratorijās.

Izdevumā autore mākslinieciski ekspresīvās intervijās tver Vernera Hercoga, Ulda Brieža, Dž. Dž. Džilindžera, Amandas Aizpurietes, Tankreda Dorsta, Ulrikes Otingeres, Endrjū Millera, Otara Joseliani, Mehtildes Grosmanes, Augusta Sukuta, Adriana Burna, Žana Hosē Bunjuela un citu kino, literatūras un teātra mākslinieku redzējumu. Krājumā ievietotās Gvido Kajona, Imanta Ķīkuļa, Aivara Liepiņa, Ojāra Jansona, Aigara Jansona, Māra Zemgalieša, Ulda Brieža, Intas Rukas, Leonīda Tugaļeva un Ulda Pāžes fotogrāfijas papildina literāros portretus un esejas ar gaismas rakstītām noskaņām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu