Filma «Modris» piedalīsies filmu festivālos Vācijā un Grieķijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filma «Modris» piedalīsies filmu festivālos Vācijā un Grieķijā, informē filmas publiciste Zane Peneze. Jura Kursieša filma «Modris» piedalīsies konkursa programmās festivālos Kotbusas filmu festivālā Vācijā un Saloniku starptautiskajā filmu festivālā Grieķijā. Filma ir Latvijas, Vācijas un Grieķijas koppražojums, līdz ar to šīs būs arī pirmizrādes kopproducentu valstīs.

Saloniku starptautiskajā filmu festivālā filma iekļauta starptautiskajā konkursa programmā. «Modris» kā vienīgā filma no Baltijas iekļauta galvenajā konkursa programmā arī Kotbusas filmu festivālā Vācijā, kur pirms diviem gadiem filma piedalījās filmu tirgū ar mērķi piesaistīt kopproducentus.

Iepriekš filma «Modris» ir startējusi arī Toronto starptautiskajā filmu festivālā un Sansebastjanas filmu festivālā Spānijā, kur saņēma žūrijas īpašo atzinību.

Šobrīd filma tiek izrādīta visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu