Iznācis "Veto Magazine" 12. numurs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ir iznācis divpadsmitais mūzikas un kultūras žurnāla "Veto Magazine" numurs. Jaunajā "Veto Magazine" lasāmas intervijas ar grupām Satellites LV, Židrūns, Sunn O))), Soulfly, kā arī sarunas ar mākslinieci Magoni Šarkovsku, literāti Ingu Žoludi un japāņu kinovīru Kohei Oguri.

Numura tēma - zinātniskā fantastika. Pieminot NASA četrdesmito jubileju kopš cilvēka izkāpšanas uz Mēness, "Veto" komanda atdod godu lieliskajam zinātniskās fantastikas žanram. Savas domas par sci-fi žanru žurnālā izsaka arī šarmantā Latvijas Sieviešu basketbola izlases kapteine Gunta Baško. "Veto Magazine" var iegādāties visos "Narvesen" un "Plus Punkts" veikalos, kā arī bārā "I Love You", galerijā "Istaba", mākslas galerijā "Supernova", "Sviestmaižu studijā" (Brīvības ielā 74) un apavu & aksesuāru veikalos "Bang Bang" ("Galerijā centrs") un "Boards.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu