Antoņenko Rīgā dziedās Verdi operā «Aīda»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Nacionālajā operā 19. martā Verdi operā «Aīda» kā viessolisti dziedās Aleksandrs Antoņenko, Liene Kinča un Oļesja Petrova, informē Latvijas Nacionālās operas un baleta sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile. Titullomu dziedās Liene Kinča, Radamesa lomā būs Aleksandrs Antoņenko, bet Amnerisas lomā iejutīsies Oļesja Petrova.

Viens no pasaules vadošajiem tenoriem Aleksandrs Antoņenko šo sezonu sāka Metropolitēna operā Ņujorkā ar titullomu Džuzepes Verdi operā «Otello», Londonas Karaliskajā Koventgārdena operā mākslinieks dziedāja Kanio lomu operā «Pajaci» un Turidu operā «Zemnieka gods» Londonas Karaliskajā Koventgārdena operā.

Aleksandra Antoņenko šīs sezonas plānos ir arī Poliones loma Vinčenco Bellīni operā «Norma» Bavārijas valsts operā Minhenē, Radamess «Aīdā» Parīzes Nacionālajā operā un Otello Savonlinnas festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu