"Dziedošajās ģimenēs" skanēs joku dziesmas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo svētdien, 26. septembrī, plkst. 20.15 TV šovā "Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē no "Sapņu fabrikas" būs īpaši jautra atmosfēra, jo deviņas dziedošās ģimenes gatavo joku dziesmas, informē LNT.

Brūveru ģimene no Mārupes dziedās "Zēns paņēma līgaviņu", Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes uzstāsies ar "Zaķu dziesmu", Krūmiņu ģimene no Alūksnes dziedās dziesmu "Resnā minna", Uškāni no Daugavpils priecēs skatītājus ar "Krūga madaleņu", Ņikonovi no Talsu novada Laucienes izvēlējušies dziesmu "Doggi", Dūdumi no Mārupes uzstāsies ar dziesmu "Svešas drēbes", Dimanti no Baldones pārsteigs visus ar atzīšanos "Es bij’ alus dzērājiņa", Graumaņu ģimene no Druvienas dziedās "Es čigāna meita biju", bet Drozdoviču dvīnes izpildīs dziesmu "Kung-fu Fighting".

Žūriju šo svētdien pārstāvēs un dalībnieku uzstāšanos vērtēs LNT projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, komponists, dziedātājs un grupas "Labvēlīgais tips" dalībnieks Normunds Jakušonoks un režisors Valdis Lūriņš.

Šonedēļ skatītājus gaida vēl kāds pārsteigums -

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos būs īpaši viesi

– "Dziedošās ģimenes 2009" dalībnieces māsas Legzdiņas ar jautru dziesmu "Mērkaķītis", grupa "Bumerangs" dziedās "Es zinu, visi mani nievā" un Daiga Petkeviča duetā ar šīs nedēļas žūrijas pārstāvi Normundu Jakušonoku uzstāsies ar dziesmu "Amālijas pažarnieks".

Šovs "Dziedošās ģimenes" LNT kanālā jau šo svētdien, 26. septembrī, plkst. 20.15.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu