"Jaunajā vilnī" nav sarkanā paklāja, tas izraisa sašutumu fanos (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms starptautiskā konkursa „Jaunais vilnis 2009” atklāšanas koncerta šogad nebija tradicionālā sarkanā zvaigžņu paklāja, kā dēļ vairāki krievu estrādes mūzikas fani pauda sarūgtinājumu, ka nav spējuši satikt zvaigznes.

Kā jau katru gadu, arī šogad jau dažas stundas pirms starptautiskā konkursa „Jaunais vilnis 2009” atklāšanas koncerta sākuma Dzintara koncertzāles teritorijā pulcējās krietns pulks ļaužu.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Fanus vienoja vēlme savus elkus ne vien skatīt tuvumā un apsveikt ar ierašanos, bet arī safotografēt un, iespējams, iegūt pat autogrāfus. Šim nolūkam ik gadu kalpoja konkursa atklāšanas zvaigžņu sarkanais paklājs, pa kuru skatuves virzienā devās tādas iemīļotas zvaigznes kā Alla Pugačova, Dima Bilans, Kristīne Orbakaite, Valērijs Ļeontjevs, Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs u.c.

Diemžēl šogad šī ikgadējā koncerta atklāšanas procesija nenotika, tāpēc vairāki fani pauda neizpratni un sarūgtinājumu. „Esmu jau šeit vairāk nekā stundu gaidījusi, tomēr liekas, ka šogad nebūs iespējas redzēt zvaigznes klātienē,” sarūgtināta ir kāda fane. „Man tik ļoti gribējās redzēt Allu Pugačovu... Arī meita man nāca līdzi, lai redzētu Timoti, kas viņai gan izdevās!”

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Tiesa, daļa zvaigžņu ierodoties tomēr sasveicinājās ar fanu pūli, kas izraisīja skaļas ovācijas un zibšņus no apmeklētāju fotoaparātiem. Dažbrīd fani bija tik ļoti aizrāvušies ar zvaigžņu „medībām”, ka piemirsa apsardzes norādes nešķērsot atļautās robežas. Tika novērots pat gadījums, ka kāda no apmeklētājām uz mirkli pazaudēja savu bērnu, ko konkursa režisors Aleksandrs Revzins ar humoru komentēja: „Atdodiet mātei bērnu un atņemiet fotoaparātu!”

Visvairāk gaidītās krievu estrādes zvaigznes - tādas kā Alla Pugačova, Valērijs Ļeontjevs, Nikolajs Baskovs ieradās ar limuzīniem VIP zonā, kur alkstošais skatītītāju pūlis viņus diemžēl nespēja saredzēt.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu