Uģis Viļums un Marta Kukarane pamet "Zvaigžņu lietu" (76)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā LNT muzikālais šovs "Zvaigžņu lietus" bija īpaši sagatavots disko noskaņās. Skatītāju un žūrijas kopvērtējumā vismazāk punktu ieguva Uģis Viļums un Marta Kukarane. To izšķīra vien daži desmiti skatītāju balsu.

Seši „Zvaigžņu lietus” dalībnieku pāri visu nedēļu aktīvi gatavoja savus priekšnesumus, lai Rīgas Kinostudijas 1. paviljonu piepildītu ar īstu disko garu. Visas izvēlētās dziesmas, gaismas, kustības un dalībnieku tērpi bija veidoti disko stilā, un pat daļa skatītāju uz šovu klātienē bija ieradušies tērpti disko stilā.

Kā ierasts, dalībnieku priekšnesumus vērtēja pieredzes bagātais režisors Valdis Lūriņš, profesionālā Latvijas Nacionālās operas soliste Andžela Goba, radio „Skonto” programmu direktors Valdis Melderis un daudzu iemīļotā TV režisore un producente Žaklīna Cinovska. Šova laikā nereti arī žūrijas pārstāvji pie sava galda izpildīja dažādas disko kustības un pēc „Zvaigžņu lietus” atzina, ka šis koncerts bijis pozitīvs lādiņš visai nākamai nedēļai.

Uģis Viļums un Marta Kukarane pēc „Zvaigžņu lietus” pamešanas atzina, ka šovs viņiem devis daudz jauna un katrā ziņā pieredze, kas gūta, uzstājoties šovā, viņiem būs jauns stimuls arī turpmāk. Uģis pēc aiziešanas pateicās visiem saviem atbalstītājiem un lielu paldies teica tieši Martai, kura viņu mācījusi, mocījusi un trenējusi, lai uz skatuves viņi kāptu lieliski sagatavoti un pārliecināti par to, ko dara.

Jau nākamsvētdien par šova galveno balvu – 20 000 eiro cīnīsies vairs tikai pieci „Zvaigžņu lietus” pāri, un satraukums, tuvojoties muzikālā šova finālam, dalībniekiem tikai pieaug.

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu