Seriāla «Pilna māja» zvaigzne Kendisa Kamerona Burē runā par savu intīmo dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Pilna māja» zvaigzne Kendisa Kameorna Burē ir atgriezusies filmēšanās laukumā un tāpēc ieinteresējusi presi, zvaigzne nekautrējas pastāstīt intīmas savas privātās dzīves detaļas, tādas, par kurām viņas atveidotā varone DJ Tenere sarktu un bālētu.

Trīsdesmit deviņus gadus vecā aktrise intervijai izdevumam «In Touch» pastāstījusi, ka par spīti deviņpadsmit gadus ilgajai laulībai ar Valēriju Burē viņu seksa dzīve nav palikusi mazāk aktīva, kāda tā bija, pārim iepazīstoties.

Aktrise paziņo, ka filmējoties pusi no nedēļas viņa nav mājās, tāpēc laikā, kad atrodas vīra tuvumā, viņi nodarbojas ar seksu, lai nepazustu attiecību uguntiņa.

Trīs bērnu māmiņa atklāja, ka viņa un vīrs cenšas seksa dzīvi uzturēt interesantu, tas nozīmē nebūt tuvredzīgiem un saprast, ka eksistē vēl citas vietas, ne tikai guļamistaba.

Pāris joprojām flirtē viens ar otru, ar maziem nieciņiem iepriecina viens otru ikdienā, lai nemitīgi uzturētu mīlestību dzīvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu