Klāt Gustavo "Pilsētas Portāla 2" koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļā kinoteātrī "Rīga/Splendid Palace" norisināsies Gustavo koncertsērija "Pilsētas Portāls 2". Pirmais no koncertiem jau trešdien, 9. novembrī. Kamerorķestra pavadījumā tiks izpildītas kompozīcijas no līdz šim izdotajiem albumiem, kā arī būs dzirdami vairāki pirmatskaņojumi. Pēc koncertsērijas noslēguma programma tiks ierakstīta un decembrī būs pieejama CD.

Koncertsēriju, kas ilgs četrus vakarus no 9. līdz 12. novembrim Gustavo veidojis kā harmonisku, eklektisku priekšnesumu, kurā tiek akcentēta gan dziesmu melodija, gan stāstījums, gan gaismu un projekciju radītā atmosfēra. Programma ir kā kinofilmas skaņu celiņš, kas nomierina un uzlādē.

Pēc noslēguma koncerta Gustavo kopā ar pavadošajiem mūziķiem dosies studijā, lai koncertprogrammu iemūžinātu albumā, kas klausītājiem būs pieejams decembrī. Tomēr tas nebūs parasts studijas ieraksts – Gustavo ar "O!Kartes" atbalstu ir parūpējies, lai albuma tapšanas procesam varētu sekot līdzi arī tiešraidē, internetā. Ieraksts būs aplūkojams no vairākām kamerām un skatītājs pats varēs tās pārslēgt, lai atklātu ieraksta katru niansi. Par šo notikumu plašāka informācija būs pieejama pēc "Pilsētas Portāla 2" koncertu noslēguma.

Ieeja koncertos no plkst. 19:00, sākums 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu