Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Vīnu degustācija - meistarklase

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pasaules modes tendences vīna ražošanā un restorānu dzērienu kartēs.

Unikāla meistarklase – degustācija vīna profesionāļiem un mīļotājiem.

Meistarklasi vada 3 Michelin zvaigžņu restorāna sommelier un vīna investīciju eksperts (Francija, Lielbritānija) Hugues Lepin.

Meistarklases galvenās tēmas:

  • Jaunākie virzieni un tendences vīna ražošanā un izplatīšanā. Kas šobrīd interesē pasaules vīna baudītājus? Ieskats biodinamisko un organisko vīnu ražošanā, pārdošanā un pieprasījumā.

  • Kuras valstis šobrīd nosaka pasaules modi vīnu ražošanā un piedāvājumā un kāpēc?

  • Kādus vīnus savās vīnu kartēs iekļauj pasaules vadošie vīnziņi?

  • Astoņu šī brīža aktuālo vīnu degustācija.

Darba valoda: angļu

Datums: 27. aprīlis, 2016. gads

Ierobežots vietu daudzums. Tikai ar iepriekšējām rezervācijām.

Sīkākai informācijai:
Tālrunis: (+371) 221 81 138
E-pasts:info@nordicstar.info

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu