Pasaules modes tendences vīna ražošanā un restorānu dzērienu kartēs.
Vīnu degustācija - meistarklase
Unikāla meistarklase – degustācija vīna profesionāļiem un mīļotājiem.
Meistarklasi vada 3 Michelin zvaigžņu restorāna sommelier un vīna investīciju eksperts (Francija, Lielbritānija) Hugues Lepin.
Meistarklases galvenās tēmas:
Jaunākie virzieni un tendences vīna ražošanā un izplatīšanā. Kas šobrīd interesē pasaules vīna baudītājus? Ieskats biodinamisko un organisko vīnu ražošanā, pārdošanā un pieprasījumā.
Kuras valstis šobrīd nosaka pasaules modi vīnu ražošanā un piedāvājumā un kāpēc?
Kādus vīnus savās vīnu kartēs iekļauj pasaules vadošie vīnziņi?
Astoņu šī brīža aktuālo vīnu degustācija.
Darba valoda: angļu
Datums: 27. aprīlis, 2016. gads
Ierobežots vietu daudzums. Tikai ar iepriekšējām rezervācijām.
Sīkākai informācijai:
Tālrunis: (+371) 221 81 138
E-pasts:info@nordicstar.info