Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Vīnu degustācija - meistarklase

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Pasaules modes tendences vīna ražošanā un restorānu dzērienu kartēs.

Unikāla meistarklase – degustācija vīna profesionāļiem un mīļotājiem.

Meistarklasi vada 3 Michelin zvaigžņu restorāna sommelier un vīna investīciju eksperts (Francija, Lielbritānija) Hugues Lepin.

Meistarklases galvenās tēmas:

  • Jaunākie virzieni un tendences vīna ražošanā un izplatīšanā. Kas šobrīd interesē pasaules vīna baudītājus? Ieskats biodinamisko un organisko vīnu ražošanā, pārdošanā un pieprasījumā.

  • Kuras valstis šobrīd nosaka pasaules modi vīnu ražošanā un piedāvājumā un kāpēc?

  • Kādus vīnus savās vīnu kartēs iekļauj pasaules vadošie vīnziņi?

  • Astoņu šī brīža aktuālo vīnu degustācija.

Darba valoda: angļu

Datums: 27. aprīlis, 2016. gads

Ierobežots vietu daudzums. Tikai ar iepriekšējām rezervācijām.

Sīkākai informācijai:
Tālrunis: (+371) 221 81 138
E-pasts:info@nordicstar.info

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu